Fotografija: Gradonačelnica Pakraca na svečanoj dodjeli ugovora u PleterniciFoto: Domagoj Katić/Pakrački list
Galerija
Gradonačelnica Pakraca na svečanoj dodjeli ugovora u PleterniciFoto: Domagoj Katić/Pakrački list

Pakrac dobio 35.000 eura za sanaciju Vukovarske i Ulice Stjepana Širca

Ministar Šime Erlić uručio je gradonačelnici Anamariji Blažević ugovor o dodjeli 35 tisuća eura za sufinanciranje sanacije nerazvrstanih cesta na području PakracaU Pleternici je 7. srpnja održano svečano uručenje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz Programa održivog razvoja lokalnih zajednica Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije. Tom prilikom je ministar Šime Erlić uručio pakračkoj gradonačelnici Anamariji Blažević ugovor o dodjeli 35 tisuća eura Gradu Pakracu, za sufinanciranje sanacije nerazvrstanih cesta na području Grada, piše Pakrački list.

Povećanje kvalitete života

- Radovima će se postići unaprjeđenje komunalne infrastrukture kao nužnog preduvjeta za razvitak i povećanje standarda kvalitete života stanovnika. Dionice koje su obuhvaćene projektom su Ulica Stjepana Širca gdje će se izvesti radovi sanacije kolničke konstrukcije i Vukovarska ulica gdje će se također izvesti radovi kolničke konstrukcije te sanacija pješačke staze i postavljanje habajućeg sloja asfalta - kaže Zrna Garača, ravnateljica Lokalne razvojne agencije Grada Pakraca "PAK-RA".

Zrna Garača/Foto: Pakrački list
Zrna Garača/Foto: Pakrački list

S izvođačem radova ugovor je potpisan 9. lipnja, a ukupna vrijednost projekta je oko 80 tisuća eura s uključenim PDV-om. Razliku do navedenog iznosa podmirio je Grad Pakrac, piše Pakrački list.