Fotografija: Film slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirirala generacije/Foto: POU Daruvar
Film slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirirala generacije/Foto: POU Daruvar

Ovog tjedna u daruvarskom kinu pogledajte nevjerojatnu životnu priču glazbenog velikana

Film "Bob Marley: One love" snimljen u suradnji s Marleyjevom obitelji, istražuje snagu njegovih riječi, snove i glazbeno nasljeđeU redovnom daruvarskom kino programu ovoga tjedna pogledajte tri naslova.

Animirana avantura "Kung Fu Panda 4" bit će prikazana u petak, subotu i nedjelju od 17 sati.

Biografska glazbena drama "Bob Marley: One love"  prikazuje se u petak, subotu i nedjelju od 19 sati dok horor triler "Imaginarni" igra u petak, subotu i nedjelju od 21 sat.

"Kung Fu Panda 4"

Ovog se proljeća,nakon dugo iščekivanja, vraća najnevjerojatniji majstor kung fua na svijetu -panda Po! U urnebesnom novom poglavlju omiljene akcijsko-komedijske franšize DreamWorks Animationa – Kung Fu Panda 4. Sinkronizirano na hrvatski.

Nakon tri smrtonosne pustolovine u kojima je pobijedio zlikovce svjetske klase svojom nenadmašnom hrabrošću i ludim borilačkim vještinama, Poa, zmajevog ratnika sudbina je pozvala da se napokon… odmori. Točnije, odabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

To predstavlja nekoliko očitih problema. Prvo, Po zna isto toliko o duhovnom vodstvu koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo pronaći i istrenirati novog Zmajskog ratnika prije nego što može preuzeti svoju novu uzvišenu poziciju.

"Bob Marley: One love"

Film slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirirala generacije.

Bob Marley, nezaboravan glazbeni velikan, dolazi na veliko platno kako biste doživjeli njegovu nevjerojatnu životnu priču. Film snimljen u suradnji s Marleyjevom obitelji, s Kingsleyjem Benom-Adirom u ulozi legendarnog glazbenika i Lashanom Lynch u ulozi njegove supruge Rite, istražuje snagu njegovih riječi, snove i glazbeno nasljeđe. Prvi put predstavljen na filmu, otkrijte tajnu Marleyjeve iznimne snage koja dolazi iz ljubavi i jedinstva.

"Imaginarni"

Od studija Blumhouse i ekipe koja stoji iza hitova PET NOĆI KOD FREDDYJA i M3GAN, dolazi originalni horor koji zadire u nevinost imaginarnih prijatelja – i traži odgovor na vječno pitanje: Jesu li imaginarni prijatelji doista plodovi dječje mašte ili su samo paravan za nešto puno strašnije?

Kada se Jessica (DeWanda Wise) sa svojom obitelji preseli u dom iz svog djetinjstva, njezina najmlađa kćer Alice razvije jezivu privrženost plišanom medvjediću kojeg zove Chauncey i koji se nalazi u podrumu. Alice s Chaunceyjem kreće igrati igre koje počinju razigrano, ali postaju sve zlokobnije.

Kako Aliceino ponašanje postaje sve više zabrinjavajuće, Jessica intervenira i polako shvaća da je Chauncey puno više od plišanog medvjeda za kojeg je vjerovala da jest.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!