Fotografija: Na posljednju dobrovoljnu akciju darivanja krvi u ovoj godini pozivaju i iz Gradskog društva crvenog križa Daruvar/Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar
Galerija
Na posljednju dobrovoljnu akciju darivanja krvi u ovoj godini pozivaju i iz Gradskog društva crvenog križa Daruvar/Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar

Ovog tjedna u Bjelovaru i Daruvaru možete darivati krv i time nekome spasiti život

U Bjelovaru najdragocjeniju tekućinu koja spašava život možete dati u utorak, srijedu i četvrtak, a u Daruvaru u četvrtak, 10. studenogBJELOVAR – U ovom tjednu Crveni križ Bjelovar i Daruvar organiziraju još jednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

U Bjelovaru najdragocjeniju tekućinu koja spašava život možete dati u utorak, srijedu i četvrtak, odnosno 08., 09. i 10. studenog.

Marijan Šinko i Ivica Jetelina krv su darivali stotinu puta/Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Bjelovar
Marijan Šinko i Ivica Jetelina krv su darivali stotinu puta/Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Bjelovar

-Darivati krv možete u Ulici 108. puka 1, od 11 do 17 sati s pauzom od 12,45 do 13,30 sati. Vidimo se, poručuju iz bjelovarskog Crvenog križa.

Posljednja ovogodišnja akcija

Na posljednju dobrovoljnu akciju darivanja krvi u ovoj godini pozivaju i iz Gradskog društva crvenog križa Daruvar. Darivanje će se održati u četvrtak 10. studenog od 9 do 15 sati te u petak, 11. studenog od 11 do 17 sati. I to u prostorijama Crvenog križa.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar