Fotografija: Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Ove subote u daruvarskom kinu pogledajte besplatni crtić "Nikica: Kako je sve počelo"

Od školskih igara i tučnjava do šala i druženja u ljetnom kampu, Nikica živi veselo i ispunjeno djetinjstvo. Sempé i Goscinny će ispričati priču o svom prijateljstvu, karijeri i otkriti djetinjstvo ispunjeno nadama i snovimaDARUVAR - Ovaj vikend u daruvarskom kinu pogledajte besplatnu projekciju crtića "Nikica: Kako je sve počelo". Prikazuje se u subotu 17. 2. u 11 sati.

Naravno, radi se o projektu "Mala škola kulture" za koji su u Pučkom otvorenom učilištu, uz lokalna sredstva, dobili i sredstva iz Zaklade Hrvatska za djecu.

Film je nastao prema knjizi “Nikica”, francuskog autora Renea Goscinnyja, autora dobro poznatih priča o Asterixu i Lucky Lukeu.

Školske igre i tučnjave

Negdje između Montmartrea i Saint-Germain-des-Présa, Jean-Jacques Sempé i René Goscinny oživljavaju nestašnog i umiljatog dječaka Nikicu na velikom bijelom papiru. Od školskih igara i tučnjava do šala i druženja u ljetnom kampu, Nikica živi veselo i ispunjeno djetinjstvo. Sempé i Goscinny će ispričati priču o svom prijateljstvu, karijeri i otkriti djetinjstvo ispunjeno nadama i snovima.

Režija: Amandine Fredon, Benjamin Massoubre

Žanr: Animirani, obiteljski

SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI

Glasovi: Vinko Štefanac, Noa Zelenko, Goran Vrbanić.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!