Fotografija: Cocktail party u Publicu/Foto: Public caffe Daruvar
Galerija
Cocktail party u Publicu/Foto: Public caffe Daruvar

Sutra daruvarski Public priprema cocktail party uz glazbu 80-ih, no iznenađenjima tu nije kraj

Kafić će raditi do 4 sata ujutro, a na ulazu će Poliklinika Arcadia raditi brze testove na koronu, tako da svi oni koji nemaju otprije COVID putovnicu ipak mogu ući i zabaviti se s nama, kazao je Medaković.
Daruvarski caffe i disco bar „Public“ ove subote priprema cocktail party na terasi kafića uz glazbu 80-ih i DJ Flea. No, iznenađenju tu nije kraj. Pobrinuli su se da njihovi gosti u svakom slučaju mogu sudjelovati na partyu. Za one koji nemaju covid putovnicu, osigurali su testiranje na licu mjesta kako bi im omogućili ulazak u objekt.

<p>Daruvarski Caffe bar Public/Foto: MojPortal.hr</p>

Daruvarski Caffe bar Public/Foto: MojPortal.hr

Kafić će raditi do 4 sata ujutro, a na ulazu će djelatnici Poliklinike Arcadia raditi brze testove na koronu, kojima će odmah očitati i rezultate.

Ljetni kokteli

- Kako do sada nismo ništa radili, htjeli smo napraviti nešto zanimljivo za naše goste i obilježiti otvorenje ljetne terase uz bogat asortiman naših ljetnih koktela što organiziramo svake godine. DJ Flea svirat će hitove 80-ih i strane i domaće. Nakon toga ćemo se prebaciti unutra. Oni koji nemaju CVID putovnicu, moći će se testirati što će ih koštati 25 kuna, te si tako omogućiti ulazak unutar objekta. Naravno, svi oni koji već imaju COVID putovnicu, ona će im biti dovoljna za ulaz, pojasnio nam je Ninoslav Medaković, suvlasnik Publica.

<p>Bogat asortiman ljetnih koktela u Publicu/Foto: Public caffe Daruvar</p>

Bogat asortiman ljetnih koktela u Publicu/Foto: Public caffe Daruvar

<p>Cocktail menu ljetnih Public koktela/Foto: Public caffe Daruvar</p>

Cocktail menu ljetnih Public koktela/Foto: Public caffe Daruvar