Fotografija: Aglomeracija je najveći poslijeratni infrastrukturni projekt na području Pakraca i Lipika/Foto:Pakrački list
Aglomeracija je najveći poslijeratni infrastrukturni projekt na području Pakraca i Lipika/Foto:Pakrački list

Ove pakračke ulice neće imati vode zbog radova na aglomeraciji

Osim toga, Gorenjska gradbena družba Kranj, za idući tjedan najavljuje djelomično ili potpuno zatvaranje za automobilski promet pojedinih prometnica u Pakracu i na Trgu kralja Tomislava u LipikuZbog radova na aglomeraciji, ali i modernizaciji vodovodnog sustava na jugu Pakraca, početkom idućeg tjedna Vode Lipik i Gorenjska gradbena družba Kranj najavljuju prekide u sustavu vodoopskrbe u više gradskih naselja, javlja Pakrački list.

Tako sutra i prekosutra 1. i 2. ožujka zbog radova na izradi zasunskih okana višestambenih zgrada, u Ulici Andrije Hebranga će doći do kraćih prekida u isporuci pitke vode u vremenu od 8 do 16 sati.

Također, sutra će se izvoditi radovi na izradi obilaznog voda u Ulici Vinka Rehaka, od kućnog broja 2 do 10 pa će do prekida u isporuci pitke vode doći u vremenu od 8 do 15 sati.

U srijedu 3. ožujka GGD će izvoditi radove na izradi obilaznog voda u Ulici Krndija, od kućnog broja 1 do 46 pa će doći do prekida u isporuci pitke vode u vremenu od 8 do 15 sati.

Iz GGD za idući tjedan najavljuju djelomično ili potpuno zatvaranje za automobilski promet pojedinih prometnica. Već od sutra pa do subote 6. ožujka izvodit će radove na Trgu 76. bataljuna i u Ulici braće Radića, radi čega će promet biti preusmjeren na ulice Obala Petra Krešimira, Vatroslava Lisinskog, Kralja Tomislava, Ljudevita Gaja i Strossmayerove. Tijekom cijelog tog tjedna izvođač na aglomeraciji i dalje najavljuje zatvaranje jedne prometne trake uz semaforsko ili ručno reguliranje prometa na od ranije prisutnim radilištima u ulicama: Kneza Branimira, Vinka Rehaka, Ivan Gundulića, Svetog Roka, Psunjske, 105. brigade, A Cesarca i u Lipiku na Trgu kralja Tomislava, piše Pakrački list.