Fotografija: Ne propustite ove nedjelje jedinstven događaj u Daruvaru/Foto: Grad Daruvar
Ne propustite ove nedjelje jedinstven događaj u Daruvaru/Foto: Grad Daruvar

Ove nedjelje "Tie Fly" u Daruvar donosi neviđeni luksuz automobilske industrije

Događaju prisustvuje 150 ljubitelja automobila s više od 65 luksuznih sportskih vozila i s preko 100 pomoćnog osoblja koje prolazi hrvatskim gradovima i regijamaDARUVAR – Ove nedjelje, 11. lipnja, ispred Zavičajnog muzeja u Daruvaru održat će se TIE FLY - izložba luksuznih automobila. Sve počinje od 14 sati.

Inače, TIE FLY jedinstveni i originalan, hrvatski turističko-gastronomski projekt koji se ove godine održava 8. godinu za redom, a na njihovoj ruti ove godine se nalazi i Daruvar.

Ovom događaju prisustvuje 150 ljubitelja automobila s više od 65 luksuznih sportskih vozila i s preko 100 pomoćnog osoblja koje prolazi hrvatskim gradovima i regijama.

Neviđeni luksuz

TIE FLY pokazao se najekskluzivnijim događajem do sada, povezujući sve premium segmente iz automobilske, hotelske, gastronomske, jahtarske industrije, industrije satova i luksuzne odjeće i obuće, pića i cigara.

Podsjetimo, prošloga petka, 02. lipnja, na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru održana je press konferencija gdje su se predstavila dva sportska automobila koja su samo dio karavane TIE FLY. Tema je bila upravo organizacija turističko-gastronomskog projekta TIE FLY koji će se održati u sklopu Vinodara 2023., 11. lipnja.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!