Fotografija: Okupljanje je ispred Kamenitovca od 8 i 15 do 9 sati/Foto: Ustupilo HPD Bilogora
Galerija
Okupljanje je ispred Kamenitovca od 8 i 15 do 9 sati/Foto: Ustupilo HPD Bilogora

Ove nedjelje svi na planinarenje: "Proljeće na Bilogori" nudi čak četiri različite staze

Staza koja bi i ovoga puta mogla privući veliku pažnju i isto tako velik broj sudionika svakako je dječja staza. Ježići na stazu Mali Bilogorci kreću od 10 i 30 satiOve nedjelje, 16. travnja, održava se 26. PROLJEĆE NA BILOGORI. Manifestacija je to koju organizira Hrvatsko planinarsko društvo "Bilogora" Bjelovar koje ujedno ove godine obilježava 99. godina postojanja.

-Dođite i pridružite nam se u nedjelju. Okupljanje je od 8,30 do 9,15 sati ispred Planinarskog doma Kamenitovac. Pripremili smo četiri staze.

1. Obilaznica Bilogorskim stazama, 12 km

2. Pohajdin bunar, 15 km

3. Orovački vinogradi, 8 km

4. Dječja planinarska staza mali Bilogorci, 4 km

Vidimo se na Bilogori, poručuju planinari.

Doručak pa odabir staze

Dodajmo, nakon okupljanja, slijedi zajednički Bilogorski doručak. Sudionici će potom moći odabrati jednu od četiri planirane staze.

Foto: Ustupilo HPD Bilogora
Foto: Ustupilo HPD Bilogora
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Staza koja bi i ovoga puta mogla privući veliku pažnju i isto tako velik broj sudionika svakako je dječja staza.

-Pridružite se Ježićima na 26. PROLJEĆU NA BILOGORI na Dječjoj planinarskoj stazi "Mali Bilogorci", krećemo u 10:30 sati.

Za 12,30 sati predviđena je dječja radionica u suradnji s Društvom naša djeca Veliko Trojstvo, od 13,00 do 15,00 sati ručak i naposljetku druženje planinara. Svoj dolazak možete najaviti na broj mobitela 098/628 781 ili putem maila: vpauska9@gmail.com (Vera Pauška), prvenstveno zbog najave broja planinara, očekivanog broja zainteresiranih za kupovinu bonova za ručak i kupovinu obilaznice Bilogorskim stazama ili dječjeg planinarskog dnevnika „Mali Bilogorci“ poručuju iz obiteljske sekcije  - Ježića.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!