Fotografija: Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

"Otvoreni brak" stiže u Daruvar: "Niz tragikomičnih scena nasmijat će vas do suza"

Komedija “Otvoreni brak” odlična je kritika kako pojedinca, tako i društva u cjelini. Dođite i pogledajte koliko smo slobode u braku spremni dati, a koliko uzeti, poručuju iz POU DaruvarDARUVAR – U daruvarskoj kinodvorani sutra, 07. ožujka s početkom u 19:30 sati možete pogledati kazališnu predstavu "Otvoreni brak" Gala teatra.

Kako nam kažu iz Pučkog otvorenog učilišta Daruvar, ova je predstava svojevrsna uvertira koja nas uvodi u svečano ozračje obilježavanja Međunarodnog dana žena.

Poznati glumci

- Gala teatar iz Zagreba s komedijom "Otvoreni brak" u izvedbi poznatih filmskih, televizijskih i kazališnih glumaca, Matije Prskalo i Slavka Jurage nasmijat će nas do suza. Ovih dvoje sjajnih glumaca nizom komičnih scena dočaravaju, potpuno iščašenim, ali ipak samo ljudskim situacijama, bračne probleme iz kojih svaki na svoj način traži izlaz.

Kroz niz tragikomičnih scena suočavamo se sa slabošću glavnih aktera, njihovom lažnom slobodom i pobrkanim vrijednostima.

Za otvoreni brak se zalaže suprug, određuje pravila i daje sebi punu slobodu u svakom smislu, naizgled, spremno nudeći takav stil života i svojoj supruzi. No, koliko je zaista iskren u tome i je li ikad, uistinu, bio spreman za njezinu nevjeru?

Slavni nobelovac

Komedija “Otvoreni brak” koju je napisao slavni talijanski nobelovac Dario Fo i njegova supruga Franca Rame, odlična je kritika kako pojedinca, tako i društva u cjelini.

Koliko smo slobode u braku spremni dati, a koliko uzeti, pogledajte u predstavi “Otvoreni brak”, poručuju iz POU Daruvar.

Cijena karte iznosi 7 eura, a za umirovljenike i invalide 5 eura.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!