Fotografija: Iz Darkoma javljaju kako će otpad na području Sirača i Daruvara planiran za danas zbog praznika odvoziti u ponedjeljak tokom cijeloga dana//Foto: Daria Marković
Iz Darkoma javljaju kako će otpad na području Sirača i Daruvara planiran za danas zbog praznika odvoziti u ponedjeljak tokom cijeloga dana//Foto: Daria Marković

Otpad na području Daruvara i Sirača umjesto danas odvozit će se u ponedjeljak rano ujutro

Komunalni otpad sakupljat će se u ponedjeljak 8. kolovoza 2022. tijekom cijelog dana. Molimo korisnike da iznesu posude za otpad do 6:00h ujutro na dan sakupljanja otpada, poručuju iz DarkomaDARUVAR - Važnu obavijest građanima poslali su iz Darkoma.

Naime, Darkom d.o.o. Daruvar obavještava korisnike usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Daruvara i općine Sirač (samo naselja Pakrani, Borki, Bijela) da će se komunalni otpad koji se trebao sakupljati danas, prikupljati u ponedjeljak.

Rano ujutro

-Komunalni otpad sakupljat će se u ponedjeljak 8. kolovoza 2022. tijekom cijelog dana. Zahvaljujemo na razumijevanju te molimo korisnike da iznesu posude za otpad do 6:00h ujutro na dan sakupljanja otpada, poručuju iz Darkoma.