Fotografija: Gradonačelnik pored oslikanog autobusa fotografijom s motivom Čazme/Foto: Facebook Grad Čazma
Galerija
Gradonačelnik pored oslikanog autobusa fotografijom s motivom Čazme/Foto: Facebook Grad Čazma

Oslikan autobus fotografijom s motivom Čazme promotor je grada diljem Hrvatske i svijeta

Mi neprestano nastojimo raditi na promociji grada. Ne samo oslikanim autobusima već i uređenjem grada, te otvaranjem radnih mjesta, ponosan je na svoj grad PirakČAZMA - Grad Čazma financirao je oslikavanje još jednog autobusa fotografijom s motivom Čazme.

- Ponosimo se našim lijepim gradom i našom prijevozničkom tvrtkom. Ovo je već treći autobus Čazmatransa kojeg krasi fotografija s motivom Čazme, u kojoj će moći uživati putnici diljem Hrvatske, ali i svijeta, poručio je gradonačelnik Dinko Pirak. Autor fotografije je Davor Kirin.

Na ovakav način oslikan autobus najbolji je promotor Grada/Foto: Facebook Grad Čazma
Na ovakav način oslikan autobus najbolji je promotor Grada/Foto: Facebook Grad Čazma

Gradić s egzistencijom

Inače, jedno ovakvo oslikavanje košta oko 10 tisuća kuna, a u voznom parku Čazmatransa već ih je nekoliko. I tu se ne misli stati.

-Na taj način oslikani autobusi uistinu su putujuća reklama. A mi neprestano nastojimo raditi na promociji grada. Ne samo oslikanim autobusima već i uređenjem grada, te otvaranjem radnih mjesta. Mi želimo da nam ljudi dolaze i doseljavaju se, a ne odlaze iz Čazme – ponosan je na svoj grad Pirak koji ne želi da njegove riječi zvuče poput demagogije već mu je interes da Čazma postane perspektivan, uređen mali gradić s osiguranom egzistencijom za mlade ljude.