Fotografija: Ne propustite degustaciju domaćih proizvoda OPG-a Bačak sutra od 10 do 13 u Bilogorskoj košari/Facebook OPG Bačak
Galerija
Ne propustite degustaciju domaćih proizvoda OPG-a Bačak sutra od 10 do 13 u Bilogorskoj košari/Facebook OPG Bačak

OPG Bačak poziva sve Bjelovarčane na degustaciju domaćeg kruha s bučinim sjemenkama

"Pozivamo vas u subotu, od 10 do 13 sati da posjetite Bilogorsku košaru. Osim kruha, možete kušati i druge vrste zimnica, a svaka kupovina bit će nagrađena prigodnim poklonom", poručuju iz OPG-a BačakUkoliko ste sutra u prijepodnevnim satima u središtu Bjelovara, svakako svratite do prodavaonice „Bilogorska košara“. Naime, tamo će vas dočekati prave poslastice. 

- Pozivamo vas u subotu, 12. ožujka 2022. od 10 do 13 sati da posjetite prodavaonicu „Bilogorska košara“. Obitelj Bačak iz Velikog Trojstva pripremila je pravu malu poslasticu za vaše nepce. Očekuje vas degustacija domaćeg kruha s bučinim sjemenkama i brašnom, a na njemu najfiniji ajvar ili marmelada. No, možete kušati i druge vrste zimnica kako biste odabrali baš onu koja vam najbolje odgovara uz ručak ili večeru. I to nije sve, svaka, ali baš svaka kupovina u „Bilogorskoj košari“ nagrađuje se prigodnim poklonom. Zato, tražite li domaće i kvalitetne proizvode ili samo ideju za ručak, svakako nas posjetite, poručuju vrijedni članovi OPG-a Bačak i podjsećaju kako imaju savjet i za sve one koji su zaboravili poklon za Dan žena.

Iznenađenje za sve

- Još nije kasno da se izvučete, dođite sa svojom boljom polovicom do nas, u Josipa Jurja Strossmayera 2B u Bjelovaru. Vidimo se, poručuju iz OPG-a Bačak.

Kruh od buće/Foto: Facebook OPG Bačak
Kruh od buće/Foto: Facebook OPG Bačak

Inače, spomenuti OPG Bačak je iz Velikog Trojstva. Njihov osnovni proizvod je Butternut tikva, koju prerađuju u brašno, umak i razne džemove. Započeli su i preradu povrća i voća pa u njihovoj ponudi možete pronaći razne zimnice i sokove koje dostavljaju i daleko izvan Bjelovara, na zagrebačko tržište. Sudjeluju na svim bilogorskim manifestacijama te se trude educirati sve ljude o važnosti zdrave prehrane.