Fotografija: Ravnateljica Dječjeg vrtića Veliko Trojstvo Mirela Trajkovski s načelnikom Markom Kutanjcem i pročelnikom Draženom Juranićem/Foto: Martina Čapo
Ravnateljica Dječjeg vrtića Veliko Trojstvo Mirela Trajkovski s načelnikom Markom Kutanjcem i pročelnikom Draženom Juranićem/Foto: Martina Čapo

Općini Veliko Trojstvo odobreno 220 tisuća kuna za održavanje i razvoj Dječjeg vrtića

I ove, kao i prošle godine, Općina Veliko Trojstvo osigurala je sredstva kako bi oslobodila roditelje od obveze plaćanja udjela u cijeni dječjeg vrtića za jedan mjesecOdlukom o preraspodjeli financijskih sredstava općinama u Republici Hrvatskoj, Općini Veliko Trojstvo kao osnivaču Dječjeg vrtića Veliko Trojstvo, odobreno je 220 tisuća kuna za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini, pohvalili su se iz Općine.

Rezultat je to uspješne prijave Općine Veliko Trojstvo na Javni poziv Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Oslobođenje participacije za jedan mjesec

-Apliciranjem na natječaje i povlačenjem sredstava izgrađen je novi vrtić, uredili smo dječje igralište i okoliš oko vrtića, a nastavljamo s daljnjim ulaganjima kako bismo stvorili što kvalitetnije uvjete života obiteljima s djecom te tako doprinijeli aktivnoj demografskoj politici na našem području, kažu iz Općine.

I ove, kao i prošle godine, Općina Veliko Trojstvo osigurala je sredstva kako bi oslobodila roditelje od obveze plaćanja udjela u cijeni dječjeg vrtića za jedan mjesec.

U narednom razdoblju uslijedit će zaključivanje ugovora sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade, nakon čega će  biti objavljene sve daljnje obavijesti u svezi ove hvalevrijedne potpore.