Fotografija: Jedan od prijašnjih skupština Matice umirovljenika Veliko Trojstvo/Foto: Željko Smrček
Galerija
Jedan od prijašnjih skupština Matice umirovljenika Veliko Trojstvo/Foto: Željko Smrček

Općina Veliko Trojstvo svojim umirovljenicima isplatit će uskrsnice. Evo kako do njih...

Iznos jednokratne novčane pomoći koju je moguće ostvariti iznosi 200 kuna za iznos mirovine do 2 i pol tisuće kuna, te 100 kuna kuna za iznos mirovine od dvije i pol do tri i pol tisuće kunaVELIKO TROJSTVO – Sjajne vijesti za umirovljenike s područja Velikog Trojstva. Naime, tamošnja Općina je na svojoj službenoj web stranici stavila obavijest o dodjeli uskrsnica, a sve što treba učiniti jest popuniti obrazac i podnijeti prijavu.

-Pozivamo umirovljenike s područja Općina Veliko Trojstvo da do 31. ožujka 2022. godine podnesu prijavu za dodjelu jednokratne novčane pomoći umirovljenicima povodom blagdana Uskrsa iz Proračuna Općine Veliko Trojstvo za 2022.

Umirovljenici na nedavno organiziranoj proslavi povodom Dana žena/Foto: Željko Smrček
Umirovljenici na nedavno organiziranoj proslavi povodom Dana žena/Foto: Željko Smrček

Uz popunjen obrazac, potrebno je priložiti presliku odgovarajućeg dokumenta iz kojeg je vidljiv iznos mirovine za prethodni mjesec (odrezak od mirovine, izvod banke i sl.), poručuju iz Općine.

Način prijave

Prijavu je moguće podnijeti neposredno u sjedištu Općini, putem e-pošte: juo@veliko-trojstvo.hr ili posredstvom Matice umirovljenika.

Iznos jednokratne novčane pomoći koju je moguće ostvariti iznosi 200,00 kuna za iznos mirovine do 2.500,00 kuna, te 100,00 kuna za iznos mirovine od 2.500,01 do 3.500,00 kuna.