Fotografija: Općina Sirač/Foto: MojPortal.hr
Galerija
Općina Sirač/Foto: MojPortal.hr

Općina Sirač dobila priznanje za transparentnost Proračuna, ali i pohvalu Hrvatskih voda

"Ovo je samo dokaz da imam ljude oko sebe koji rade svoj posao i dobro ga obavljaju. U tom smjeru možemo daleko dogurati", kaže Igor Supan, načelnik Općine Sirač
SIRAČ - Općina Sirač dobila je priznanje Instituta za javne financije za transparentnost općinskog Proračuna.

Naime, Institut za javne financije ocjenjivao je pet razina - Godišnje izvršenje, Polugodišnje izvršenje, Prijedlog Proračuna za ovu godinu, Izglasani Proračun za ovu godinu i Proračun za građane te je na svim razinama Općina Sirač ostvarila maksimalan broj bodova.

Pohvala Hrvatskih voda

Osim toga, predstavnici Hrvatskih voda prilikom posjete Općini Sirač pohvalili su bilancu u kojoj je sve usklađeno, zaduživanje pravnih osoba, odnosno što su slijedili njihove naputke u odvajanju prostornog i privatnog prostora, a također su pohvalili i usklađenost svih rješenja po čemu su među rijetkima.

<p>Igor Supan, načelnik Općine Sirač/Foto: Facebook</p>

Igor Supan, načelnik Općine Sirač/Foto: Facebook

- Bez obzira koliko sam svjestan u što ulazim, i dalje me dosta toga zna iznenaditi. Međutim, ako nemaš ljude oko sebe i tim na koji se možeš osloniti, teško da se nešto može napraviti. Ovo je samo dokaz da imam ljude oko sebe koji rade svoj posao i dobro ga obavljaju. U tom smjeru možemo daleko dogurati - rekao nam je Igor Supan, načelnik Općine Sirač.