Fotografija: Umirovljenici s područja općine Končanica idućeg tjedna mogu podignuti svoje uskrsnice/Foto: Vanja Podunavac
Galerija
Umirovljenici s područja općine Končanica idućeg tjedna mogu podignuti svoje uskrsnice/Foto: Vanja Podunavac

Općina Končanica za svoje umirovljenike i socijalno ugrožene žitelje isplaćuje uskrsnice

Svi oni koji imaju mirovinu do 1500 kuna dobit će uskrsnicu u iznosu od 200 kuna, dok će oni s većim mirovinama, odnosno od 1500 do 3500 dobiti stotinu kuna uskrsnice, pojasnio je načelnik BakunićKONČANICA – Umirovljenici s područja općine Končanica i ove će godine dobiti uskrsnicu. Potvrdio nam je to Zlatko Bakunić, načelnik općine, pozvavši umirovljenike da idućeg tjedna od 12. do 15. travnja, odnosno od utorka do petka dođu u prostor Matice umirovljenika gdje će od 8 do 14 sati moći podignuti svoju uskrsnicu.

Uskrsnica i za socijalno ugrožene

-Svi oni koji imaju mirovinu do 1500 kuna dobit će uskrsnicu u iznosu od 200 kuna, dok će oni s većim mirovinama, odnosno od 1500 do 3500 dobiti stotinu kuna uskrsnice.

Načelnik Zlatko Bakunić/Foto: MojPortal
Načelnik Zlatko Bakunić/Foto: MojPortal

Također ovim putem pozivamo sve one koji primaju minimalnu zajamčenu naknadu da dođu, kao i svi oni koji nemaju nikakva primanja. Za njih smo također pripremili uskrsnice u iznosu od 200 kuna, kazao nam je Bakunić i odao kako ovu praksu njeguju već tri godine.