Fotografija: Produžena je online nastava na području Bjelovarsko-bilogorske županije/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Produžena je online nastava na području Bjelovarsko-bilogorske županije/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Online nastavu većina učenika u BBŽ imat će i slijedeći tjedan

Učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola te učenici srednjih škola nastavu će pohađati po modelu C, dok će se za maturante i učenike od 1. do 4. razreda osnovnih škola nastava odvijati u školskim klupamaNa prijedlog nadležne epidemiološke službe, Stožer civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije donio je odluku da se mjere za suzbijanje epidemije koronavirusa, a vezane uz nastavu u osnovnim i srednjim školama s područja županije produžuju i idući tjedan.

Pratit će se situacija

To znači da će učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola te učenici srednjih škola, izuzev završnih razreda, nastavu od 19. do 24. travnja pohađati po modelu C, odnosno online, dok će se za maturante i učenike od 1. do 4. razreda osnovnih škola u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nastava odvijati u školskim klupama, poručuju iz Županijskog stožera.

Također, treba istaknuti kako će se pratiti daljnja epidemiološka situacija na području naše županije i sukladno preporukama nadležne epidemiološke službe Stožer civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije donosit će odluke.