Fotografija: Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara/Foto: Goran Sebelic/CROPIX, Dragan Matic/CROPIX (Ilustracija)
Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara/Foto: Goran Sebelic/CROPIX, Dragan Matic/CROPIX (Ilustracija)

OLUJNO NEVRIJEME Grom sinoć udario u obiteljsku kuću: "Vatra se proširila na krov"

Uslijed udara groma došlo je do zapaljenja izolacije spremnika tople vode centralnog grijanja, koji se nalazio na tavanu kuće. Požar su ugasili pripadnici JVP-a grada Bjelovara, kažu iz policijeBJELOVAR - Sinoćnje jako grmljavinsko nevrijeme popraćeno vjetrom i kišom u Bjelovaru je izazvalo i materijalnu štetu. Naime, u jednu obiteljsku kuću udario je grom i pritom izazvao požar.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko - bilogorske, 7. travnja, oko 21,15 sati, u Ulici Alojzija Stepinca, u Bjelovaru, dogodio se udar groma u obiteljsku kuću u vlasništvu 32-godišnjakinje.

-Uslijed udara groma došlo je do zapaljenja izolacije spremnika tople vode centralnog grijanja, koji se nalazio na tavanu kuće i širenja vatre na krovnu konstrukciju. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara, kažu iz policije.  

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!