Fotografija: Ovo su samo neki od dobrovoljnih darivatelja krvi koji su danas učinili dobro djelo u Daruvaru/Foto: GDCK Daruvar
Ovo su samo neki od dobrovoljnih darivatelja krvi koji su danas učinili dobro djelo u Daruvaru/Foto: GDCK Daruvar

Odličan odaziv Daruvarčana na akciju darivanja krvi: "U svega dva sata prikupljene su 42 doze"

Iz Crvenog križa Daruvar pozivaju građane da dođu danas kod njih do 17.30 sati, daruju krv i spase nekome život" Želimo vam javiti da akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja je posvećena Svjetskom danu dobrih djela prolazi s odličnim odazivom od 42 doze prikupljene od 11 do 13 sati", izvijestili su nas iz Gradskog društva Crveni križ Daruvar koji su ovim putem pozvali sve građane da se danas do 17.30 sati uključe, učine dobro djelo i spase život.

Podsjetimo, Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar organiziralo je akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja je trajala čak tri dana, od 2. do 4. travnja.

Akcije u Siraču i Daruvaru

Akcija je krenula u Osnovnoj školi Sirač u utorak, 2. travnja, a nastavila se istog dana u prostorijama Crvenog križa u Daruvaru. Nova akcija bila je već u srijedu, 3. travnja u Crvenom križu Daruvar od 9 do 15 sati te u četvrtak 4. travnja od 11 do 17.30 sati.

- Akciju dobrovoljnog darivanja krvi 4. travnja posvećujemo Svjetskom danu dobrih djela, globalnom pokretu Good deeds day kojim potičemo sugrađane da daruju krv, učine dobro djelo i spase život - poručuju iz daruvarskog Crvenog križa.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!