Fotografija: Sve je isto, samo je datum novi/Foto: Mario Barać/MojPortal.hr
Galerija
Sve je isto, samo je datum novi/Foto: Mario Barać/MojPortal.hr

ODGOĐEN AJVAR FEST! Zbog loše vremenske prognoze održat će se tjedan kasnije 30. rujna

Ajvar Fest će započeti u 9 sati, dok će natjecanje u Fišijadi početi u 13 sati. Fišijada u Lipiku je dugogodišnja tradicija, a pobjednik će dobiti priliku predstavljati Lipik na Prvenstvu Hrvatske u kuhanju fišaOrganizatori popularnog Ajvar Festa u Lipiku donijeli su odluku o odgodi manifestacije zbog nepovoljne vremenske prognoze. Umjesto predstojeće subote, 23. rujna, Ajvar Fest će se održati 30. rujna, istog dana kada će se u Lipiku održati i tradicionalna Fišijada, piše Compas.

Iako je datum promijenjen, najavljeni program i sadržaj Ajvar Festa ostaju nepromijenjeni. Posjetitelji će i dalje imati priliku sudjelovati u drugom po redu Slavonskom doručku, koji će uključivati velik broj jaja - čak 500 komada, nudeći autentičnu slavonsku gastronomsku poslasticu.

Sve započinje u 9 sati

Ajvar Fest će započeti u 9 sati, 30. rujna, dok će natjecanje u Fišijadi početi u 13 sati. Fišijada u Lipiku je dugogodišnja tradicija, a pobjednik će dobiti priliku predstavljati Lipik na Prvenstvu Hrvatske u kuhanju fiša.

Foto: TZ PSŽ
Foto: TZ PSŽ

Nakon Fišijade, u 20 sati, posjetitelji će moći uživati u velikom koncertu popularnog pjevača Mate Bulića u središnjem šatoru u parku.

Tradicionalno, Dan Grada Lipika obilježava se raznim nastupima i koncertima. Ove godine, Folklorni ansambl Lado će se predstaviti u školskoj sportskoj dvorani u petak, 29. rujna, s početkom u 18 sati.

Kasnije iste večeri, od 21 sat, u središnjem šatoru u parku, nasuprot zgrade Gradske uprave slijedi nastup popularne pjevačice Indire, bivše članice grupe Colonia, piše Compas.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!