Fotografija: Od ponedjeljak bez covid potvrda neće se moći ući niti u TVP/Foto: TVP Daruvar
Galerija
Od ponedjeljak bez covid potvrda neće se moći ući niti u TVP/Foto: TVP Daruvar

Od ponedjeljka bez covid potvrde niti u TVP: "Poštujemo odluke i vjerujemo stožeru"

"Imamo povjerenje da su promislili, a niti od njih ne možemo očekivati da imaju instant rješenja, no trude se da iz ovoga svega izađemo sa što manje ljudskih žrtava, ističe ravnateljica GrubićDARUVAR - Od idućega tjedna, točnije već od ponedjeljka 15. studenog, čekaju nas nove mjere koje je donio Stožer civilne zaštite. Najveća promjena svakako su obvezne covid potvrde za ulazak u sve ustanove i institucije. Među njima je Termalni vodeni park Aquae Balissae d.o.o Daruvar.

Kako bi na vrijeme obavijestili korisnike svojih usluga o promjenama, na Facebook stranicu stavili su vijest o promjenama koje čekaju građane.

Bez potvrde nema unutra

-Temeljem odluke Stožera civilne zaštite RH od 15.studenog na snagu stupa nova mjera prema kojoj je za ulazak u sve javne institucije RH obvezno predočenje EU COVID POTVRDE uz osobnu iskaznicu ili identifikacijski dokument s fotografijom za sve zaposlenike te posjetitelje objekta Termalnog vodenog parka. Korisnicima usluga TVP-a bez prethodno navedenog neće biti omogućen. Zahvaljujemo na razumijevanju - stoji u obavijesti na društvenim mrežama TVP-a.

Ravnateljica TVP-a Dunja Grubić kazala nam je kako vjeruje odlukama stožera i kako im preostaje jedino pridržavati se propisanih mjera/Foto: TVP Daruvar
Ravnateljica TVP-a Dunja Grubić kazala nam je kako vjeruje odlukama stožera i kako im preostaje jedino pridržavati se propisanih mjera/Foto: TVP Daruvar

S obzirom na brojne negativne komentare Daruvarčana na njihovu obavijest, upitali smo ravnateljicu TVP-a Dunju Grubić boje li se da će od ponedjeljka imati znatno manji broj korisnika.

Imaju povjerenje

-Ja ću biti najiskrenija. Mi smo se u cijelom ovom nesretnom vremenu trudili da poštivamo odluke stožera i tako ćemo i nastaviti. Nećemo ulaziti u polemike opravdanosti ili neopravdanosti odluka jer nismo kompetentni, postoje ljudi kojima je posao da o tome promišljaju. Mi ako možemo dati svoj doprinos obuzdavanju ove pandemije - to ćemo i učiniti na način da poštujemo mjere, to je naš stav. Imamo povjerenje da su promislili i znamo da niti od njih ne možemo očekivati da imaju instant rješenja, no trude se da iz ovoga svega izađemo sa što manje ljudskih žrtava - kratko nam je kazala ravnateljica Grubić.