Fotografija: Od sutra cesta od Velike Trnovitice do Male Mlinske bit će zbog radova zatvorena za promet/Davor Pongračić/CROPIX/Martina Čapo
Od sutra cesta od Velike Trnovitice do Male Mlinske bit će zbog radova zatvorena za promet/Davor Pongračić/CROPIX/Martina Čapo

Od 28. lipnja do 08. srpnja cesta od Velike Trnovitice do Male Mlinske bit će zatvorena za promet

Obilazni pravci su Velika Trnovitica – Hercegovac – Garešnički Brestovac – Veliki Pašijan i obrnuto, poručuju iz Općine Velika TrnoviticaVELIKA TRNOVITICA - Iz Općine Velika Trnovitica obavještavaju sve svoje žitelje kako će privremeno biti zatvorena cesta od Velike Trnovitice do Male Mlinske.

-Ovim putem poručujemo kako će se privremeno za sav promet zatvoriti dio županijske ceste ŽC3090 od raskrižja sa županijskom cestom ŽC3132 u mjestu Velika Trnovitica do raskrižja s lokalnom cestom LC37111 u mjestu Mala Mlinska.

Izvanredni radovi

Razlog tome su radovi na izvanrednom održavanju županijske ceste ŽC3090.

Navedena dionica bit će zatvorena za sav promet od 28. ipnja 2022. god. u 7:00 sati do 08. srpnja 2022. god. u 18:00 h, odnosno do završetka radova (obzirom na vremenske uvjete), kažu u Općini.

Obilazni pravci su Velika Trnovitica ŽC3132 – Hercegovac DC45 – Garešnički Brestovac DC45 – Veliki Pašijan DC26 i obrnuto.