Fotografija: Pošaljite što prije svoje maštovite kreacije. Možda baš vi osvojite navjiše lajkova publike/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Pošaljite što prije svoje maštovite kreacije. Možda baš vi osvojite navjiše lajkova publike/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

Obucite maštovite kostime, fotografirajte se jer možda baš vi osvojite neku vrijednu nagradu

Fotografije će se u petak 12. veljače objaviti na Facebook stranici grada Daruvara, a pobjednik će biti onaj s najvećim brojem lajkovaZbog epidemioloških mjera kojih se svi moramo pridržavati, Grad Daruvar ove godine organizira virtualni fašnički foto album.

Fašnik će se organizirati na daljinu s vašim fotografijama koje bi trebale pokazati svu maštovitost i kreativnost kostimografa.

- Ove godine s obzirom na epidemiološku situaciju fašnik će se u Daruvaru održati, ali ne uobičajeno, nego moderno, odnosno virtualnim putem. Osim što smo potaknuli sve zainteresirane da ukrase svoje izloge u skladu s tematikom fašnika, postavit će se i kućice u gradu za selfie kutak kojeg svi mogu iskoristiti i uslikati se za uspomenu - rekla nam je zamjenica gradonačelnika Daruvara Vanda Cegledi.

Šaljite kreacije

Stoga, skinite zaštitne maskice i obucite kostime te pošaljite svoje kreacije na adresu elektroničke pošte Grada Daruvara, daruvar@daruvar.hr, do 12. veljače. Uz fotografiju obavezno napišite ime, prezime i kontakt maskirane osobe ili maskirane družine. Maskirati se možete i s ekipom, ali pazite na epidemiološke mjere.

- Fotografije će se u petak 12. veljače objaviti na Facebook stranici grada Daruvara gdje će se transparentno i javno vidjeti fotografije i lajkovi, a o pobjednicima odlučuju oni koje će fotografije vidjeti i ocijeniti najvećim brojem lajkova – rekla nam je zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi.

Proglašenje pobjednika

Sve fotografije bit će objavljene na Facebook stranici Grada Daruvara, a lajkati ih možete od 13. do 15. veljače.

- 16. veljače bit će proglašenje pobjednika s najviše lajkova na fotografiji, a nagrade smo osigurali za prvo, drugo i treće mjesto. Nagrade su iznenađenje, a grad Daruvar sprema još jedno iznenađenje pa budite spremni. Novi gradonačelnik grada Daruvara iskoristit će priliku i obratiti se porukom narodu te preuzeti ključeve grada - istaknula je zamjenica gradonačelnika Daruvara, Vanda Cegledi.

Pozitivno ozračje

Igrajte se i šaljite Vaše kreacije dok još imate priliku. Sudjelujte u kreiranju pozitivnog ozračja i atmosfere u ovim tmurnim danima kojima nedostaje mala zraka sunca.

- Nadovezat ću se na prošli fašnik s osjećajem da traje cijelu godinu s obzirom na epidemiju i maskice koje nosimo cijelo vrijeme te slobodno mogu reći da smo zadržali ključeve grada do ove godine, a ovogodišnjim fašnikom nadamo se da će konačno pasti maske i ključevi biti predani - kaže nam dogradonačelnica Daruvara, Vanda Cegledi.