Fotografija: Mališani s područja općine Dežanovac kreću u program predškole s prvim danom ožujka/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Galerija
Mališani s područja općine Dežanovac kreću u program predškole s prvim danom ožujka/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Obavijest za roditelje budućih prvašića iz općine Dežanovac: "Program predškole kreće 01. 03."

Na roditeljskom sastanku o programu predškole govorit će ravnateljica DV Ivana Šafarik, dok će pedagoginja u školi, Ivana Širac, održati predavanje o polasku u prvi razredDEŽANOVAC – Iz Dječjeg vrtića Dežanovac mole roditelje djece koja dosad nisu bila obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, a rođena su od 01. travnja 2016. do 31. ožujka 2017. godine da dođu u Dječji vrtić po upisnicu za program predškole.

Doći po upisnicu

- Program predškole će se održavati u Dječjem vrtiću Dežanovac od 01. ožujka do 31. svibnja 2023. godine. Upisnicu ispunjavaju roditelji djece koja kreću u vrtić od 01. ožujka, kažu iz vrtića.

Isto tako, iz Osnovne škole Dežanovac javljaju kako će se za roditelje budućih prvašića 27. veljače održati roditeljski sastanak i to u Dječjem vrtiću u 16 sati.

Ravnateljica vrtića Ivana Šafarik/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Ravnateljica vrtića Ivana Šafarik/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

-Roditeljski sastanak namijenjen je djeci s upisnog područja OŠ Dežanovac, odnosno iz naselja Dežanovac, Blagorodovac, Uljanik, Sokolovac, Imsovac, Trojeglava, Goveđe Polje, Kreštelovac, Kaštel i Donji Sređani. O programu predškole govorit će ravnateljica DV Ivana Šafarik, dok će pedagoginja u školi, Ivana Širac, održati predavanje o polasku u prvi razred, kažu iz škole.

Dokumentacija

Roditelji čije dijete ne pohađa vrtić na roditeljski sastanak trebaju donijeti Zahtjev za upis djeteta u program predškole, presliku izvatka iz matice rođenih ili presliku rodnog lista djeteta (neovisno o datumu izdavanja), potvrdu o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu (provjera urednog cijepljenja) ne starije od mjesec dana od polaska u program predškole, za dijete s teškoćama: nalaz i mišljenje Jedinstvenog tijela vještačenja i/ili medicinsku dokumentaciju ustanova zdravstvene skrbi i/ili kliničkih bolničkih centara.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!