Fotografija: Novih 11 ugovora, od kojih je jedan potpisan sa studenticom medicine, dodijelila je jučer Ivana Šušnjić, pročelnica u pakračkoj gradskoj upravi, novim pakračkim studentima stipendistima /Foto: Pakrački list
Novih 11 ugovora, od kojih je jedan potpisan sa studenticom medicine, dodijelila je jučer Ivana Šušnjić, pročelnica u pakračkoj gradskoj upravi, novim pakračkim studentima stipendistima /Foto: Pakrački list

Novih 11 studenata dobilo stipendije od pakračke Gradske uprave

U 2022/23. godini Grad Pakrac će stipendirati 29 studenata s mjesečnom stipendijom od 400 kuna te 9 studenata studija medicine iznosom od 1.200 kuna za što će Grad potrošiti 225.000 kunaPAKRAC - Novih 11 ugovora, od kojih je jedan potpisan sa studenticom medicine, dodijelila je jučer Ivana Šušnjić, pročelnica u pakračkoj gradskoj upravi, novim pakračkim studentima stipendistima koji studiraju na različitim fakultetima u razdoblju od druge do četvrte godine studija, piše Pakrački list.     

U akademskoj 2022/23. godini Grad Pakrac će stipendirati 29 studenata s mjesečnom stipendijom u iznosu od 400 kuna te 9 studenata studija medicine iznosom od 1.200 kuna za što će Grad u idućoj godini iz proračuna potrošiti 225.000 kuna. Po preostala dva kriterija, socijalnom i deficitarnosti u ovoj godini nema stipendista.

Pomoć roditeljima studenata

Na jučerašnjoj skromnoj svečanosti uz uobičajene dobre želje u pogledu uspješnosti studija i pronalaska posla u struci u Pakracu, Dubravka Špančić, stručna suradnica u gradskoj upravi je nove stipendiste upoznala sa svim tehničkim detaljima ove suradnje, a Ivana Šušnjić je izrazila nadu da će novac dobro iskoristiti te da će na taj način Grad pomoći njihovim roditeljima u sufinanciranju njihovog školovanja.

Grad Pakrac je započeo sa stipendiranjem svojih studenata 2006. godine i od onda se sustav stalno nadograđuje, piše Pakrački list.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!