Fotografija: Foto: Marko Todorov/CROPIX
Galerija
Foto: Marko Todorov/CROPIX

NOVA POSKUPLJENJA Iz HT-a najavili povećanje cijena, isto traže A1, Telemach i Iskon!

Korisnicima usluga Hrvatskog telekoma stigla je obavijest o mogućem, odnosno vrlo izglednom povećanju cijena njihovih uslugaKorisnicima usluga Hrvatskog telekoma stigla je obavijest o mogućem, odnosno vrlo izglednom povećanju cijena njihovih usluga, piše Jutarnji.hr.

U obavijesti su naveli da će 9. siječnja 2023. dopuniti Opće uvjete poslovanja vezano uz usluge, te da će do korekcije cijena doći u narednim mjesecima.

Napominju da se dopuna odnosi na eventualne izmjene cijena usluga zbog inflacije, te korisnicima javljaju informacije o promjenama koje će stupiti na snagu u prvoj polovici 2023. godine.

Svjesni su, kažu, da inflacija utječe na svakoga te su stoga uveli određene mjere kako bi se ona što manje odrazila na cijenu naših usluga.

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Četiri ključne informacije koje trebate znati (kako stoji u obavijesti HT-a):

1. Uvodi se mogućnost usklađenja naših cijena s prosječnom godišnjom stopom inflacije koju jednom godišnje objavljuje Državni zavod za statistiku.

2. Ograničit ćemo podizanje cijena do maksimalno 10% godišnje. Tako ćemo osigurati da ako stopa inflacije bude i veća od 10%, naše cijene ne prelaze taj postotak.

3. Ako želite, svoje usluge možete raskinuti bez plaćanja naknade za pogodnosti/popuste koje ste imali u sklopu usluge. To možete napraviti u roku od dva mjeseca od primitka ove obavijesti.

4. Ako dođe do usklađivanja cijena s inflacijom, informirat ćemo vas na vrijeme, a najkasnije 30 dana prije nego što nove cijene stupe na snagu. U tom trenutku nećete imati pravo raskinuti svoje usluge bez plaćanja naknade za prijevremeni raskid ugovora.

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Opće uvjeta poslovanja neće primjenjivati na korisnike Halo Super 30 korisničkog paketa i MAXnet mini usluge te na korisnike koji ostvaruju popuste temeljem HT-ovog cjenika Popusti za posebne kategorije korisnika.

Novi uvjeti opći uvjeti korištenja i specifikacije usluga biti će objavljeni 9. siječnja na ovoj stranici.

Ako imate bilo kakvih pitanja, napominju u obavijesti, dostupni su preko Korisničke podrške, na chatu i emailu te u obližnjem T prodajnom mjestu.

U ovom trenutku ne zna se točno koji su to troškovi utjecali na ovo najavljeno povećanje cijena. Neslužbeno se saznaje da su povećanje cijena od HAKOM-a već zatražili i A1, Telemach, te Iskon.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!