Fotografija: Gosti iz Njemačke oduševili su se Daruvarom/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Gosti iz Njemačke oduševili su se Daruvarom/Foto: Daruvarske toplice

Njemačka agencija oduševljena Daruvarskim toplicama: „Već idući mjesec uvrstit će nas u svoju ponudu"

"Upoznali su zdravstvenu i wellness ponudu Daruvarskih toplica. A potom su obišli i grad Daruvar kao destinaciju za miran i aktivan odmor", kažu nam iz Daruvarskih toplicaDARUVAR - U dvodnevni radni posjet Daruvarskim toplicama stigao je jedan od najuspješnijih kataloških i internetskih portala za ugovaranje zdravstvenih i wellness programa u Njemačkoj!

Riječ je o MediKur-Reisen turističkoj agenciji sa sjedištem u Berlinu. Na tržištu aktivno posluje od 1998. godine, a specijalizirana je u segmentu programa zdravstvenog turizma, od wellness programa do zdravstvenih programa u toplicama, a sve s ciljem pružanja usluga usmjerenih na poboljšanje zdravlja.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Do ovog posjeta Daruvaru i Daruvarskim toplicama, došlo je ciljano.

Individualni pristup

Naime, nakon sastanka i prezentacije ponude Daruvarskih toplica tijekom međunarodnog sajma turizma ITB Berlin u ožujku ove godine, Daruvarčani su pozvali svoje domaćine da ih posjete. Ovi su se vrlo brzo zainteresirali za suradnju, te prihvatili poziv za dolazak u inspekcijski obilazak te upoznavanje s ponudom i lokacijom iz prve ruke.

Kao Agencija, usmjereni su na individualne dolaske ili dolaske manjih grupa, što jamči visoki stupanj individualnog pristupa svakom gostu, što i Daruvarskim toplicama najbolje odgovara.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

- Tijekom dvodnevnog obilaska upoznali su zdravstvenu i wellness ponudu programa u Daruvarskim toplicama, kao i ponudu smještaja, bazena, sportsko rekreacijskih sadržaja toplica, te gastronomsku ponudu autohtonih jela restorana Terasa. Naravno, obišli su i grad Daruvar kao destinaciju za miran i aktivan odmor, kažu nam iz Daruvarskih toplica.

Sve o budućim investicijama

- Osim trenutne ponude, upoznali su se i s razvojnim planovima kao i nadolazećim investicijama u proširenje ponude Daruvarskih toplica: povećanje smještajnih kapaciteta i podizanje kvalitete postojećeg smještaja, podizanje kvalitete i proširenje bazenskih prostora, izgradnja novog objekta rekreacijsko–turističkog centra, povećanje razine energetske učinkovitosti korištenjem obnovljivih izvora energije, povećanje razine digitalizacije poslovnih procesa i usluga Daruvarskih toplica, pojašnjavaju iz Daruvarskih toplica.

Upitali smo Melitu Bartoš, rukovoditeljicu Odjela prodaje i marketinga u Daruvarskim toplicama čime su njihovi gosti najviše bili oduševljeni te kakvi su im budući planovi oko suradnje. 

- Izuzetno su zadovoljni viđenim, kao i investicijskim planovima za nadolazeće razdoblje. Tijekom slijedećeg mjeseca će ponuda Daruvarskih toplica biti predstavljena na njihovim web stranicama i društvenim mrežama, a od jeseni će biti uvrštena i u godišnji katalog ponuda koji je u pripremi za 2025. godinu, zaključila je.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!