Fotografija: Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr, CROPIX
Galerija
Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr, CROPIX

Ništa od SDP-ovog graha na Petrovom vrhu u Daruvaru. Jareš: "Tradicija ipak neće izumrijeti"

Jareš nam kaže kako su uzrok parlamentarni izbori koji su od članova tražili velik angažman. Bilo je potrebno mnogo njihovog truda u kampanji, ali i mnogo financijskih sredstavaDugogodišnja okupljanja uz grah na Petrovom vrhu u Daruvaru, kako bi se obilježio Međunarodni praznik rada 1. svibnja, ove će godine izostati.

Povrdio nam je to Igor Jareš, predsjednik daruvarskog, ali i SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije. 

Igor Jareš/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Igor Jareš/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Na Petrovom vrhu ove godine neće biti graha/ Foto: MojPortal
Na Petrovom vrhu ove godine neće biti graha/ Foto: MojPortal

Naime, upravo je ta stranka svake godine organizirala ovo okupljanje gdje se građanima podijelilo i po nekoliko stotina ove prvomajske delicije. No, ovu su godinu odlučili pauzirati. 

Iscrpili sredstva

Jareš nam kaže kako su uzrok parlamentarni izbori koji su od članova tražili velik angažman. Bilo je potrebno mnogo njihovog truda u kampanji, ali i mnogo financijskih sredstava. Predstoje još i izbori za Europski parlament, pa predsjednički, zatim lokalni...

Foto: SDP
Foto: SDP

- Jednostavno nismo bili u mogućnosti to organizirati. Ipak, tradicija okupljanja građana povodom 1. svibnja na Petrovom vrhu neće izumrijeti. Otkazali smo je tek tijekom pandemijskih godina. Vjerujem da ćemo se već iduće godine družiti gore na Petrovom vrhu - kazao nam je Jareš. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!