Fotografija: Kulturni i multimedijski centar Bjelovar zasad ostaje bez ugostiteljskog objekta/Foto: Martina Čapo
Galerija
Kulturni i multimedijski centar Bjelovar zasad ostaje bez ugostiteljskog objekta/Foto: Martina Čapo

Ništa od kafića u bjelovarskom kinu, nitko se nije javio na javni poziv

"Razumljivo je da su ugostitelji trenutno u neizvjesnoj situaciji zbog pandemije, manjka radne snage i sličnih problema. U svakom slučaju natječaj planiramo ponoviti", kazao nam je ravnatelj KMC-a, Denis Hladiš




BJELOVAR – Ništa od kafića u sklopu bjelovarskog Kulturnog i multimedijskog centra. Barem ne u skorije vrijeme. Podsjetimo, još tokom kolovoza Kulturni i multimedijski centar Bjelovar raspisao je javni poziv za prikupljanje ponuda za najam prostora u svrhu ugostiteljskog posla. Iako su se svi filmoljupci koji bi rado prije ili nakon filmova popili piće i družili se u prostoru bjelovarskog kina, ponadali tome, nažalost, natječaj je poništen. Razlog? Nije bilo interesa.

Ostali iznenađeni

-Nije pristigla niti jedna prijava pa smo poništili natječaj – potvrdio nam je ravnatelj KMC-a Denis Hladiš priznavši kako su očekivali barem neku ponudu.

<p>Nitko se od ugostitelja nije javio na javni poziv za obavljanje djelatnosti unutar bjelovarskog kina/Foto: Martina Čapo</p>

Nitko se od ugostitelja nije javio na javni poziv za obavljanje djelatnosti unutar bjelovarskog kina/Foto: Martina Čapo

S druge strane, priznaje, razumljivo je da su ugostitelji trenutno u neizvjesnoj situaciji zbog pandemije, epidemioloških mjera, manjka radne snage i sličnih problema. U svakom slučaju natječaj planiraju ponoviti. U ovom trenutku teško je reći kada, no Hladiš tvrdi kako će pratiti epidemiološku situaciju.