Fotografija: Sjajan vikend provedite u Đurđevcu/Foto: Boris Kovacev/CROPIX, Štefan Brajković
Galerija
Sjajan vikend provedite u Đurđevcu/Foto: Boris Kovacev/CROPIX, Štefan Brajković

Nezaboravan vikend u Đurđevcu: "Uživajte u devama, vožnji galijom i skelom, legendi o Picokima…"

Hotel Picok osmislio je novu manifestaciju za roditelje s djecom. Uz brdo aktivnosti, uživajte u prirodi i zabavi, a sve uz pristupačne cijeneĐURĐEVAC – Mnoge obitelji se, kako se približava vikend, pitaju na koji način provesti vrijeme sa svojim najdražima. Gdje otići, maknuti se od kuhanja i rutine, a pritom se dobro zabaviti i napuniti baterije za nove poslovne brige.

Foto: Štefan Brajković
Foto: Štefan Brajković

Iz Hotela Picok osmislili su stoga, idealan vikend za obitelji s djecom. I tempirali ga vremenski tako da mnogim roditeljima dođe kao melen na ranu. Naime, nakon završetka školske godine i brojnih obveza, svima itekako treba odmor, ali i odmak od briga.

Prijavite se

Sve to narednoga vikenda možete pronaći u Đurđevcu. Potrebno je samo odabrati dan ili cijeli vikend, prijaviti se, doći kada vam najbolje odgovara i uživati u brojnim sadržajima osmišljenim upravo za ovu prigodu.

Foto: Štefan Brajković
Foto: Štefan Brajković

Kako nam kažu u Picoku, želja im je uvijek biti korak ispred, osluškivati tržište i osigurati svojim gostima ono što ih čini sretnima i zadovoljnima.

Foto: Ivo Ravlic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Ivo Ravlic/CROPIX (Ilustracija)

- Od 21. do 23. lipnja uživajte u Family vikendu prepunom aktivnosti za cijelu obitelj. Možete izabrati kompletnu uslugu s jednim ili dva noćenja, i uključenim sadržajima, a opcija je i doći na jednodnevan izlet u Đurđevac i zabaviti se u sadržajima koji nude zabavu i razbibrigu. Cijene su i više nego pristupačne za sve jer želimo našim gostima ponuditi nešto novo i drugačije, kažu iz Picoka.

Brojne zabavne aktivnosti

Neke od aktivnosti koje su pripremili su kostimirani doček, posjet Mini zoo Hrvatska Sahara, sokolaranje, facepainting, vožnja quadovima, kreativne radionice, kupanje u bazenu, vožnja galijom i skelom, prikaz male legende o Picokima i mnoge druge.

Više informacija potražite na službenoj stranici Hotela Picok.


Foto: Boris Kovacev/CROPIX
Foto: Boris Kovacev/CROPIX

Foto: Štefan Brajković
Foto: Štefan Brajković

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!