Fotografija: Foto: Snimio čitatelj
Galerija
Foto: Snimio čitatelj

Nevrijeme u Garešnici odnijelo krov na zgradi bivše tvrtke Modea: "Stradale i obiteljske kuće"

JVP je imala više intervencija; u Rogoži dvije zbog pada stabla na prometnicu, dok je u Kajgani prometovanje otežao pad telefonskog kabla. Probleme su stvarale i odlomljene grane koje su padaleNakon zagrebačke regije, jučer, 31. listopada, nešto prije podneva, olujno nevrijeme je zahvatilo i područje oko Garešnice. U samoj Garešnici, posebno tužno izgleda zgrada bivše tvrtke Modea, na kojoj je snažan vjetar odnio dio krova, piše KruGarešnica.

U Bjelovaru je padao led veličine oraha, a sve je pratio jak vjetar. Nevrijeme je protutnjalo i kroz Kutinu, a vjetar i jaka kiša zahvatili su i još neke dijelove Garešnice i okolice.

Više intervencija na terenu

Javna vatrogasna postrojba imala je nekoliko intervencija; u Rogoži dvije zbog pada stabla na prometnicu, dok je u Kajgani prometovanje otežao pad telefonskog kabla, a probleme su stvarale i odlomljene grane koje su padale na kablove i žice. Također, u Kajgani je obiteljska kuća bila dijelom raskrivena zbog vjetra, a takvih šteta ima i na području Velike i Male Bršljanice.

Foto: Snimio čitatelj
Foto: Snimio čitatelj

Ravnateljstvo civilne zaštite RH izdalo je jučer upozorenje zbog potencijalno opasnog vremena koje se u nekim dijelovima može zadržati i do večernjih sati. Za danas iz DHMZ-a najavljuju mirnije vrijeme, uz mogućnost kiše kasnije poslijepodne, vjerojatnije na Jadranu, piše KruGarešnica.

Slučaj Modee nije prijavljen dežurnim službama, a sama zgrada već duže vrijeme stoji prazna i čeka prodaju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!