Fotografija: Tužni prizori s bjelovarskg paviljona/Foto: Snimio čitatelj
Galerija
Tužni prizori s bjelovarskg paviljona/Foto: Snimio čitatelj

Netko je jutros zapalio ukrase na bjelovarskom paviljonu: "Komunalni redar brzo otkrio počinitelja?"

Neslužbeno doznajemo kako se komunalni redar odmah bacio na posao i pregledao kamere uočivši počinitelja. Sve je to predao policiji koja će dalje odraditi posao do krajaRano jutros Bjelovarčane koji žive u samom središtu grada iznenadili su vatrogasci. Naime, došlo je do požara na paviljonu u središnjem gradskom parku, a kako doznajemo, gorio je tepih na kojem se nalazila klupa i ostali ukrasi. Sve to dio je blagdanske dekoracije koju je netko, očito namjerno, pokušao uništiti.

Više informacija doznajemo od dogradonačelnika Igora Brajdića koji se sasvim slučajno zatekao na radnom mjestu.

Gorjeli su klupa, tepih i ukrasi/Foto: Snimio čitatelj
Gorjeli su klupa, tepih i ukrasi/Foto: Snimio čitatelj

- Bolestan sam, no morao sam doći na posao zbog druge situacije. Policija koja mi je pokucala na vrata zbog požara baš me iznenadila, no koliko čujem već sumnjaju na počinitelja i to zahvaljujući nedavno postavljenim kamerama u centru grada, pojasnio je Brajdić.

Već se zna počinitelj?

Neslužbeno doznajemo kako se komunalni redar odmah bacio na posao i pregledao kamere uočivši počinitelja. Sve je to predao policiji koja će dalje odraditi posao do kraja.

Davor Đalog, zapovjednik JVP-a Bjelovar kazao nam je kako su dojavu o požaru dobili u 7 i 18 minuta. 

Foto: Snimio čitatelj
Foto: Snimio čitatelj

- Na intervenciju smo stigli u 7 i 23 minute, a požar je bio ugašen za pet minuta. Radi se o manjoj šteti, gorjeli su klupa, tepih i ukrasi na samome paviljonu, kazao nam je.

Poslali smo upit PU bjelovarsko-bilogorskoj o jutrošnjim događajima na paviljonu. Zanimalo nas je je li počinitelj uistinu već otkriven. Njihov odgovor objavit ćemo čim stigne.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!