Fotografija: Ilustracija: MojPortal.hr
Ilustracija: MojPortal.hr

Neki nacionalni mediji objavili da je pao MIG kod Daruvara, to je netočna informacija

Avion Hrvatskog ratnog zrakoplovstva MIG-21 tijekom planske obučne aktivnosti, u utorak se prije 14,00 sati, srušio se na području kod Slatine u Virovitičko-podravskoj županiji.Kod Slatine se srušio MiG. O incidentu se na službenim stranicama oglasilo i Ministarstvo obrane.

- Avion Hrvatskog ratnog zrakoplovstva MIG-21 tijekom planske obučne aktivnosti, u utorak 6. prosinca 2022. godine prije 14,00 sati, srušio se na području kod Slatine u Virovitičko-podravskoj županiji.

Poduzete su sve mjere i radnje u cilju pronalaska i spašavanja posade. Pravovremeno ćemo izvijestiti javnost o detaljima, javili su iz Ministarstva.

Iako se oko 14 sati pojavila informacija da se MIG srušio kod Daruvara, tu informaciju nismo htjeli objaviti dok ne dobijemo potvrdu. Nakon provjere sa svim službama koje bi u tom slučaju bile aktivirane (policija, vatrogasci...), utvrdili smo da je riječ o netočnoj informaciji. Oko 14:40 pojavila se službena informacija da se MIG ipak nije srušio kod Daruvara nego kod Slatine. 

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!