Fotografija: Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Galerija
Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr

Neke će ulice u Daruvaru zbog Rockabilly festivala biti zatvorene za sav promet. Evo koje...

Promet će se odvijati obilaznim pravcima - Ulicom Petra Svačića i Ulicom Stjepana Radića, a vozila koja dolaze iz Kolodvorske ulice bit će preusmjerena na PreradovićevuZbog održavanja festivala "Two days rockabilly plays" za sav promet zatvorit će se za promet dijelovi nekih ulica u strogom centru grada.

Tako će od danas, u petak 5. srpnja od 17 sati pa sve do nedjelje 7. srpnja u 2 sata iza ponoći zatvoriti dio Frankopanske ulice od mosta na rijeci Toplici do Trg kralja Tomislava, te Jelačićeva ulica od ulaza na Trg kralja Petra Krešimira IV do Trga kralja Tomislava.

Crvenom bojom označene su ulice u kojima će biti zabranjen promet/Foto: Grad Daruvar
Crvenom bojom označene su ulice u kojima će biti zabranjen promet/Foto: Grad Daruvar

- Isto tako, od petka u 17 sati pa sve do nedjelje u 4 sata ujutro za promet će biti zatvorena Ulica Stjepana Radića od Trga kralja Tomislava do Knytlove ulice - izvijestili su iz Grada Daruvara napominjući kako će se za vrijeme održavanja ove popularne manifestacije promet odvijati obilaznim pravcima - Ulicom Petra Svačića i Ulicom Stjepana Radića, a vozila koja dolaze iz Kolodvorske ulice bit će preusmjerena na Preradovićevu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!