Fotografija: Gradonačenik Lneniček u ugodnom i neformalnom druženju s povjerenicom i bivšim gradonačelnicima/Foto: Predrag Uskoković/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Gradonačenik Lneniček u ugodnom i neformalnom druženju s povjerenicom i bivšim gradonačelnicima/Foto: Predrag Uskoković/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

NEFORMALNO DRUŽENJE Damir Lneniček ugostio povjerenicu i bivše gradonačelnike

"Pretresli smo uspomene, no, rado smo se dotaknuli i aktualnosti. Naravno da uvijek ima izazova i problema, to je normalno. Tu smo da ih pokušamo riješiti", poručio je LneničekGradonačelnik Daruvara Damir Lneniček i njegova zamjenica Vanda Cegledi danas su, 12. siječnja, održali svečani prijem za povjerenicu i bivše gradonačelnike Grada Daruvara. 

Tijekom susreta izrazili su zahvalnost svima koji su se odazvali te im poželjeli puno sreće u nadolazećoj Novoj godini.

Podsjetimo, ovo je već tradicija koju gradonačelnik Lneniček rado njeguje. Druženje s prethodnicima, nekadašnjim gradonačelnicima i povjerenicom Daruvara neformalno je i ugodno. 

Svako vrijeme ima svoje izazove

- To je naša blagdanska tradicija. Ako ne češće, da se barem jednom godišnje ovako podružimo. Drago mi je da su živi i zdravi i hvala im što su se odazvali pozivu, kazao je gradonačelnik Lneniček kojeg smo upitali o čemu su sve razgovarali. 

- Pretresli smo uspomene i kako se to neka radilo u Gradskoj upravi. No, rado smo se dotaknuli i aktualnosti. Svako vrijeme nosi svoje. Naravno da uvijek ima izazova i problema, no to je normalno. Tu smo da ih pokušamo riješiti, poručio je Lneniček.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!