Fotografija: MojPortal.hr radi novi iskorak u širenju kvalitetnog sadržaja/Foto: Unsplash
MojPortal.hr radi novi iskorak u širenju kvalitetnog sadržaja/Foto: Unsplash

Natječaj za novinara u redakciji MojPortal.hr: Ovdje doznajte sve detalje!

Ako želite raditi u dinamičnom i poticajnom novinskom okruženju i saznati iz prve ruke kako se stvaraju novi zanimljivi i informativni sadržaji, prijavite se...Pozitivni j.d.o.o. je nova medijska kuća koja stoji iza portala MojPortal.hr, novog progresivnog medija koji pokriva područje Bjelovarsko-bilogorske županije te područje Pakraca i Lipika na teritoriju Požeško-slavonske županije.

MojPortal.hr pokriva širok raspon tema od domaćih i međunarodnih vijesti, politike i gospodarstva preko sporta, kulture, lifestyle-a, hrane, zdravlja... Portal su pokrenuli ljudi koji su više od 20 godina bili na rukovodećim funkcijama u Jutarnjem listu, vodećem nacionalnom dnevniku kojeg izdaje Hanza medija, najveća izdavačka kuća u Hrvatskoj. Sredinom prošle godine odlučili SMO napustiti Zagreb, preseliti se u Daruvar i ovdje pokrenuti portal koji će promijeniti medijsku sliku o ovom dijelu države i biti jedan od pokretača pozitivnih promjena.

Jedinstveni u županiji

MojPortal.hr također je medijski partner Hanza medije koji naše priče s lokalne razine u svojim izdanjima, prije svega Jutarnjem listu, prenose na nacionalnoj razini čime dobre stvari koje se događaju na ovom području činimo nacionalno vidljivima na području cijele Republike Hrvatske. Jedini smo koji radimo takvu promociju ovog dijela države.  

U prva dva mjeseca postojanja našeg portala, 50-ak lokalnih priča koje smo napravili na ovom području objavljene su i na nacionalnoj razini, ponajviše u Jutarnjem listu, čime je vidljivost naših priča neusporedivo veća i samim tim značajnija u odnosu na bilo koji drugi medij na ovom području.

Ako želite raditi u dinamičnom i poticajnom novinskom okruženju na području Daruvara i saznati iz prve ruke kako se stvaraju novi zanimljivi i informativni sadržaji, prijavite se za poziciju:

NOVINAR (m/ž)

Pozitivni j.d.o.o., Petra Svačića 53, 43500 Daruvar, objavljuje:

Natječaj za novinara u redakciji MojPortal.hr

Dio prijavljenih kandidata bit će pozvan na testiranje i razgovor.

Odabrani kandidati radit će u redakciji MojPortal.hr kao suradnici-pripravnici pod nadzorom mentora u probnom razdoblju od tri mjeseca. Nakon pripravničkog staža će se razmotriti mogućnost ili stalnog zapošljavanja ili rada putem autorskog ugovora.

Molimo da motivacijsko pismo i svoj životopis s informacijama o posebnim znanjima, vještinama i svim odgovarajućim referencama pošaljete do 1.veljače 2021. na e-mail: redakcija@mojportal.hr.

Kandidati mogu poslati i ogledne publicističke ili stručne radove koje su već objavili ili pripremili.

Očekujemo:

- izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine

- poznavanje suvremenih medijskih trendova

- sklonost timskom radu, proaktivnost, kreativnost, odgovornost

- usmjerenost na rezultate i poduzetnost u izvršavanju radnih zadataka

- spremnost za kontinuirano učenje/usavršavanje

U prijavi za natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona/ mobitela, e-mail adresa), koji će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 97/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja.

Ako je još netko zainteresiran...

Svi koji smatraju da bi mogli raditi ovaj posao i u drugim dijelovima Bjelovarsko-bilogorske županije, ali ne u Daruvaru, mogu nam također poslati motivacijsko pismo i životopis koje ćemo proučiti, arhivirati u svojoj bazi potencijalnih suradnika i uzeti u obzir kada u bliskoj budućnosti budemo širili područje našeg djelovanja, a sve kako bismo vas imali u vidu kada uskoro dođe vrijeme za novo širenje. 

MojPortal.hr - lokalno pretvaramo u globalno!