Fotografija: Crv u čokoladi kupljenoj u Konzumu/ Foto: Halo Inspektore/ Facebook
Galerija
Crv u čokoladi kupljenoj u Konzumu/ Foto: Halo Inspektore/ Facebook

Našao crve u čokoladici koju je kupio djeci u poznatom trgovačkom lancu: "Što se ovo događa?"

"S obzirom na to da je reklamacija opravdana, ljubazno molimo da se kupac obrati poslovođi kako bismo izvršili povrat novca ili zamjenu artikla", poručili su iz KonzumaU čokoladicama iz Njemačke koje su kupljene u  trgovačkom lancu Konzum pronađeni su živi crvi i hrpa jajašaca!

Na to je potrošačku inicijativu “Halo, inspektore” upozorio otac četvero djece koji je svojim mališana kupio sporne čokoladice. Neke su i pojeli, prenosi portal Danica

"Zar je ovo moguće!?"

- Ja sam upravo našao u zatvorenoj čokoladici Choco Peanut Finesse – crva! Zar je moguće da svako malo nešto od “životinja” bude u jelu koje konzumiramo? Što se ovo događa? Poslao sam e-mail i trgovini. Ovo svakako nije dobro - započeo je svoju priču ljutiti otac četvero djece.

Crvi u čokoladi/ Foto: Halo inspektore
Crvi u čokoladi/ Foto: Halo inspektore

Čokoladice je kupio u Zagrebu.

- Otvorio sam paket jučer u 18 sati. Djeca pojela šest-sedam čokoladica s rokom trajanja do 30. studenog ove godine. Kad u jednoj od tih čokoladica ide van debeli bijeli crv. Otvorim još nekoliko, a ono žućkasta i bijela jajašca po svim čokoladicama. I na nekim nešto plavo poput plijesni. Pa još jedan crv. Odvratno! - ispričao je ljutiti i šokirani otac za  Facebook stranicu “Halo, inspektore”.

Lanac se ispričao

Proizvođač tih čokolada je iz Njemačke. O svemu se očitovao i poznati trgovački lanac Konzum.

Crvi u čokoladi/ Foto: Halo inspektore
Crvi u čokoladi/ Foto: Halo inspektore

“Izuzetno nam je žao zbog situácijė kója nam je opisana te ćemo sa svim detaljima reklamacije odmah ūpoznatí odgovorne kolege zadužene za taj segment poslovanja, kao i samog dobavljača. Temeljem reklamacije, svakako ćemo izvršiti sve potrebne mjere i provjere.

Crvi u čokoladi/ Foto: Halo inspektore
Crvi u čokoladi/ Foto: Halo inspektore

S obzirom na to da je reklamacija opravdana, ljubazno molimo da se prilikom sljedećeg posjeta prodavaonici na adresi kupnje s računom i reklamiranim proizvodom kupac obrati poslovođi kako bismo izvršili povrat novca ili zamjenu artikla.

Crvi u čokoladi/ Foto: Halo inspektore
Crvi u čokoladi/ Foto: Halo inspektore

Cijenimo iskustva naših kupaca jer smo upravo zahvaljujući njima u mogućnosti eventualni propust prepoznati na konkretnom prodajnom mjestu i tako kvalitetnije i efikasnije reagirati,” odgovorila im je Služba za kupce Konzuma.

Udruga “Halo, inspektore” obratila se s istim upitom i njemačkom proizvođaču čokoladica. Njihov odgovor, kažu, objavit će čim ga (ako) prime, prenosi Danica

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!