Fotografija: Olujni oblak iznad končaničkih ribnjaka/Foto: Tomislav Kurtz
Olujni oblak iznad končaničkih ribnjaka/Foto: Tomislav Kurtz

Nakon jučerašnjeg nevremena 1200 ljudi ostalo bez struje u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Zaprimljeno je 50-ak poziva građana, najviše s čazmanskog područja o urušenim borovima i stablima, štetama na električnim vodovima te oštećenim krovištimaGrmljavinsko nevrijeme praćeno jakim vjetrom i kišom pogodilo je jučer oko 17.30 sati područje Bjelovarsko-bilogorske županije, izvijestili su danas iz Ravnateljstva civilne zaštite.

Županijski centar 112 Bjelovar zaprimio je 50-ak poziva građana, najviše s čazmanskog područja o urušenim borovima i stablima, štetama na električnim vodovima te oštećenim krovištima. Evidentirano je oko 20 tehničkih intervencija vatrogasaca iz JVP Čazma, JVP Garešnica, JVP Grubišno Polje te VZO – Štefanje, Ivanska i Nova Rača.

- Ukupno je bez opskrbe električnom energijom bilo oko 1200 korisnika na području koje pokrivaju Elektra Bjelovar i Elektra Križ. Ekipe HEP-a otklonile su većinu kvarova, a sporadični manji kvarovi sanirat će se tijekom prijepodneva - priopćili su iz Ravnateljstva civilne zaštite napominući kako dojava o ozlijeđenim osobama nije bilo.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!