Fotografija: Ulica Branimira Markovića napokon dobila novi asfalt/ Foto: Grad Bjelovar
Galerija
Ulica Branimira Markovića napokon dobila novi asfalt/ Foto: Grad Bjelovar

Nakon 50 godina asfaltirana Markovićeva ulica u Bjelovaru: "Radovi su vrijedni 35 tisuća eura"

Iduće na redu je Vinkovićevo naselje te izgradnja nogostupa na Križevačkoj cesti, kaže Igor BrajdićNakon 50 godina Ulica Branimira Markovića u Bjelovaru napokon je dobila asfalt, čulo se na današnjoj konferenciji za medije.

- 200 metara ceste u cijeloj širini presvučeno je novim slojem asfalta, a radovi su ukupno vrijedni oko 35 000 eura. Iduće na redu je Vinkovićevo naselje, gdje ćemo raditi kroz dvije do tri godine, jer je veliko naselje, a tamošnji stanovnici također zaslužuju novi asfalt. Pored toga, u planu je i izgradnja nogostupa na Križevačkoj cesti, poručio je zamjenik bjelovarskog gradonačelnika Igor Brajdić.

Radovi su vrijedni 35 tisuća eura/ Foto: Grad Bjelovar
Radovi su vrijedni 35 tisuća eura/ Foto: Grad Bjelovar
Sanja Horvat i Igor Brajdić/ Foto: Grad Bjelovar
Sanja Horvat i Igor Brajdić/ Foto: Grad Bjelovar

Zadovoljstvo novim izgledom ulice iskazala je i stanovnica Sanja Horvat.

- Ovdje sam se doselila prije 10 godina, kod tadašnjeg dečka, a danas muža. Sjećam se da sam ga zezala da u mom malom sela odakle sam nema tako loše ulice. Najstariji stanovnici ove ulice rekli su mi da je prije više od 50 godina stigao bito šljunak i da se od onda ništa nije ulagalo. Prije par godina kontaktirala sam gospodina Brajdića koji mi je iskreno rekao da nemaju u planu iduće dvije godine ništa raditi po pitanju ove ulice, ali da će kad tad doći na red – pored ostalog kazala je Horvat.

Ukupno je asfaltirano 200 metara ceste/ Foto: Grad Bjelovar
Ukupno je asfaltirano 200 metara ceste/ Foto: Grad Bjelovar

Dodaje i to da taj iskren odgovor cijeni te da se ponovno javila početkom ove godine.

- Gospodin Brajdić je došao i vidio u kakvom je stanju ulicu i obećao riješiti problem. I evo, tu je novi asfalt. Svi susjedi su jako zadovoljni i sretni. Zaista moram pohvaliti dogradonačelnika Brajdića i gradonačelnika Hrebaka jer vidi se da rade jako dobar posao – zaključila je Sanja je Horvat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!