Fotografija: Osim autobusa koji je jutros ispraćen s bjelovarskog kolodvora, još jedan autobus krenuo je iz Daruvara/Foto: BBŽ
Galerija
Osim autobusa koji je jutros ispraćen s bjelovarskog kolodvora, još jedan autobus krenuo je iz Daruvara/Foto: BBŽ

Najuspješnije učenike na županijskim natjecanjima BBŽ nagradila izletom: "Cijenimo trud"

Na nagradno putovanje u Pleternicu otišlo je 88 učenika i pratitelja iz osnovnih i srednjih škola kojima je Županija osnivač, a koji su bili prvi na županijskim natjecanjimaŽupan Marko Marušić ispratio je jutros na nagradno putovanje u Pleternicu 88 učenika i pratitelja iz osnovnih i srednjih škola kojima je Županija osnivač, a koji su bili prvi na županijskim natjecanjima. Djeca putuju na jednodnevni izlet u Pleternicu gdje će posjetiti novootvoreni Muzej bećarca i interpretacijski centar Terra Panonica, javljaju iz BBŽ-a.

Cijenimo trud

- Ovim malim znakom pažnje želimo kao osnivač pokazati da cijenimo rad i trud i postignuće na županijskim natjecanjima. Vjerujem da je ovo početak jedne lijepe, dobre tradicije gdje ćemo učenike koji su osvojili prva mjesta nagraditi izletom – istaknuo je župan Marušić.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Među putnicima je i Antonio Vodopija, učenik drugog razreda Tehničke škole Bjelovar koji je ove godine osvojio prvo mjesto na županijskom natjecanju iz fizike.

- Natjecanje je bilo teško, ali profesori su mi puno pomagali i bili su jako angažirani oko svega. Još uvijek nisam odlučio na koji ću fakultet, ali sigurno će biti nešto vezano uz fiziku – kazao je Antonio.

Autobus iz Daruvara

Društvo će mu praviti maturant Tehničke škole, Ivan Keres.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

- Idem na ovaj izlet radi natjecanja iz informatike. Osvojio sam prvo mjesto, bod mi je nedostajao da prođem na državno – kazao je Ivan.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Osim autobusa koji je jutros ispraćen s bjelovarskog kolodvora, još jedan autobus krenuo je iz Daruvara, a u njemu su učenici sa šireg daruvarskog područja. Župan je svima poželio da im današnji izlet ostane u lijepom sjećanju, piše BBŽ.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!