Fotografija: Foto: Općina Velika Pisanica
Foto: Općina Velika Pisanica

Najstariji Velikopisančanin proslavio 96. rođendan: „I dalje radim u vrtu i vozim bicikl“

Ante Topčić iz Velike Pisanice napunio je 96. godina. Posjetili su ga i s njim nazdravili načelnik Fredi Pali i pročelnica Zlata BerkešVELIKA PISANICA – Prije 10-ak dana najstariji Velikopisančanin, Ante Topčić proslavio je 96. rođendan. Tim povodom danas su ga posjetili općinski načelnik Fredi Pali i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Zlata Berkeš.

- Prema našim evidencijama na području općine Velika Pisanica živi četvero osoba rođenih 1928. godine. Najstariji među njima je Ante Topčić iz Velike Pisanice koji je prije desetak dana napunio lijepih 96. godina života. Kako je na sam rođendan bio odsutan, danas 6. veljače 2024. godine smo ga posjetili u njegovoj obiteljskoj kući.

Vožnja bicikla

Zauzvrat nam je slavljenik  ispričao puno lijepih priča, kako o njegovom poslovnom životu koji je proveo u Poljoprivrednoj zadruzi Velika Pisanica, tako i o ljubavi prema radovima u vrtu koje i danas obavlja, ljubavi prema boravku u prirodi i vožnji bicikla. Želimo mu još puno lijepih godina, poručili su iz Općine.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!