Fotografija: Otvoren natječaj za najmlađe Bjelovarčane/Foto: Društvo Naša djeca Bjelovar
Galerija
Otvoren natječaj za najmlađe Bjelovarčane/Foto: Društvo Naša djeca Bjelovar

Najmlađi Bjelovarčani i ove se godine bore se za titulu "Prvaka dobrote". Evo svih detalja

Među svim prijavljenima, stručno povjerenstvo odabrat će petero djece koja se ističu svojim djelima te će dobiti priznanje, dok svi ostali dobivaju pohvalnicu, kažu organizatoriDjeca mogu svojim djelima pomaganja, nesebičnosti, solidarnosti, humanosti i volontiranja, pokazati veliku hrabrost i inspirirati druge, te svojim vršnjacima, kao i odraslima biti primjer.

Oni rado pomažu roditeljima i braći, prijateljima u razredu, vrtiću, susjedima, starijima, nemoćnima, životinjama, čine humana djela za svoju obitelj, prijatelje, zajednicu…

Plakat/ Foto: DND Bjelovar
Plakat/ Foto: DND Bjelovar

Stoga je Dječje gradsko vijeće Grada Bjelovara, uz podršku Društva Naša djeca Bjelovar, Grada Bjelovara i Dječjeg odjela Narodne knjižnice „Petar Preradović“ Bjelovar, sa željom da se među djecom prepoznaju i cijene vrijedna i humana djela i ove godine raspisalo natječaj za dodjelu priznanja za djela nesebične pomoći i solidarnosti.

Za predškolce i osnovnoškolce

- Natječaj „Mali ljudi velika djela – ponos Bjelovara“ odnosi se na djecu predškolske i osnovnoškolske dobi, u dobi od 6 do 14 godina. Među svim prijavljenima, stručno povjerenstvo odabrat će petero djece koja se ističu svojim djelima te će dobiti priznanje Prvak dobrote. Svi ostali, dobivaju pohvalnicu, poručili su organizatori.

Kako kažu, mališane možete prijaviti do kraja listopada i to putem prijavnog obrasca koji je na internetskim stranicama Grada Bjelovara.

Više detalja oko samog natječaja pogledajte OVDJE

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!