Fotografija: Legendarni Cveba i predsjednik bjelovarskih umirovljenika očitali su lekciju iz bele županu i gradonačelniku/ Foto: Facebook Marko Marušić
Galerija
Legendarni Cveba i predsjednik bjelovarskih umirovljenika očitali su lekciju iz bele županu i gradonačelniku/ Foto: Facebook Marko Marušić

Najbolji rukometaš 20. stoljeća s partnerom "namazao" Marušića i Hrebaka u beli

"Nismo imali nikakve šanse. Izgubili smo 3:0. Vidi se da su Cveba i Tomić pravi profesionalci po tom pitanju", poručio je župan MarušićBjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak odazvali su se pozivu Matice umirovljenika Grada Bjelovara na druženje.

Tom prilikom gradonačelnik i župan okušali su se u beli, a prema riječima župana Marušića, najbolji rukometaš prošlog stoljeća Hrvoje Horvat Cveba i njegov kartaški partner te ujedno i predsjednik bjelovarske Matice umirovljenika Ivan Tomić, održali su im pravu lekciju.

- Zahvaljujem bjelovarskoj Matici umirovljenika na pozivu. Obišli smo njihove prostorije i podružili se sa svim članovima. Zbilja je bilo jako lijepo. Što se bele tiče, doista nismo imali nikakve šanse. Izgubili smo 3:0. Vidi se da su Cveba i Tomić pravi profesionalci po tom pitanju, kroz smijeh je poručio župan Marušić.

Druženje sa svim članovima Matice umirovljenika Bjelovar/ Foto: Facebook Marko Marušić
Druženje sa svim članovima Matice umirovljenika Bjelovar/ Foto: Facebook Marko Marušić

Za kraj je dodao i to da je ovo ujedno bila i prilika da se u jednoj opuštenoj atmosferi porazgovara o daljnjoj suradnji.

- Razgovarali smo oko javnih poziva koje ćemo raspisivati sljedeće godine, ali i o položaju umirovljenika općenito. Međutim, naglasak je ipak bio na druženju, zaključio je Marušić. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!