Fotografija: Župan Marušić kazao je da Županija mora biti partner svojim poduzetnicima/ Foto: BBŽ
Galerija
Župan Marušić kazao je da Županija mora biti partner svojim poduzetnicima/ Foto: BBŽ

Pirak i Marušić posjetili tvrtku Intra Lighting: "Ulažemo tri milijuna eura u nove hale"

"Podaci Hrvatske gospodarske komore čazmanske tvrtke svrstavaju na vodeće mjesto u županiji i po BDP-u i po izvozu, što znači da radimo kvalitetno", kaže gradonačelnik Pirak.
Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić i čazmanski gradonačelnik DInko Pirak posjetili su jučer čazmansku tvrtku Intra Lighting d.o.o. koja godinama bilježi sjajne rezultate i poslovne uspjehe, a tom prilikom bilo je riječi i o novom investicijskom projektu tvrtke

- Naš plan je uložiti tri milijuna eura u dvije nove hale te funkcionalno povezivanje postojećih i novih hala s ciljem veće produktivnosti te hvatanje tehnologija koje su svjetski trendovi. Korona nas je prošle godine malo poremetila, međutim ove godine smo uhvatili sve tijekove tako da nam izvoz iznosi između 65 i 67 posto, a izvozimo u 68 zemalja, rekao je izvršni direktor tvrtke Intra Lighting d.o.o. Božidar Kadoić.

<p>Najavljene investicije iznose oko tri milijuna eura/ Foto: BBŽ</p>

Najavljene investicije iznose oko tri milijuna eura/ Foto: BBŽ

Tvrtka trenutno zapošljava osamdesetak radnika, dobitnik je Zlatne kune HGK-Županijske komore Bjelovar u kategoriji srednjih tvrtki za izvrsne poslovne rezultate u 2018. i 2019. godini, a ostvaruje suradnje s nekima od renomiranih svjetskih tvrtki poput Ferrarija, Microsofta, Googlea, Volva.

<p>Tvrtka Intra Lighting pretežito je okrenuta izvozu/ Foto: BBŽ</p>

Tvrtka Intra Lighting pretežito je okrenuta izvozu/ Foto: BBŽ

- Izuzetno me vesele najave velikih investicija koje će dodatno unaprijediti poslovanje i funkcionalnost tvrtke. Bjelovarsko-bilogorska županija pomoći će svojim poduzetnicima koliko je god to moguće da im olakša ostvarenje ovakvih projekata, jer želimo biti partneri ulaganjima na području naše županije. Pozdravljam ovu investiciju tvrtke Intra Lighting i veselim se daljnjoj suradnji, naglasio je prilikom obilaska tvrtke župan Marko Marušić.

<p>Marušića vesele najavljene investicije/ Foto: BBŽ</p>

Marušića vesele najavljene investicije/ Foto: BBŽ

Zadovoljstvo što tvrtka iz njegovog grada ima zbilja dobro poslovanje te je prije svega orijentirana na izovoz, iskazao je i čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak. 

<p>Tvrtku su između ostalih posjetili župan Marušić i gradonačelnik Pirak/ Foto: BBŽ</p>

Tvrtku su između ostalih posjetili župan Marušić i gradonačelnik Pirak/ Foto: BBŽ

- Podaci Hrvatske gospodarske komore čazmanske tvrtke svrstavaju na vodeće mjesto u županiji i po BDP-u i po izvozu, što znači da radimo kvalitetno, zaključio je gradonačelnik Pirak.