Fotografija: Pobjednik osvaja dvije navijačke majice/ Foto: Terezijana Bjelovar
Pobjednik osvaja dvije navijačke majice/ Foto: Terezijana Bjelovar

NOGOMETNO LUDILO Zaigrajte nagradnu igru i osvojite dvije navijačke majice

Igra na Facebooku počinje danas u 9 sati, a pobjednik će biti poznat u ponedjeljak prijepodneOvogodišnja 28. Terezijana, osim bogatog programa i carskih događanja, ugostit će i pravu navijačku atmosferu! U subotu, 15. lipnja,  prije Carske povorke i dolaska carice u Bjelovar, očekuje vas Vatreni fan zona na bjelovarskom Korzu.

- U Vatreni fan zoni bit će postavljen veliki ekran na kojem ćemo zajedno pratiti utakmicu Hrvatska protiv Španjolske 15. lipnja u 18:00 sati. Pozivamo sve ljubitelje nogometa i navijače da nam se pridruže i budu dio ove uzbudljive atmosfere! - kažu organizatori. 

Pripremili su pritom i posebnu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti dvije posebne navijačke majice s 28. Terezijane. Pravila su jednostavna:

Lajkajte i podijelite ovu objavu na Facebooku. Lajkajte i zapratite Facebook stranicu Terezijana, a u komentaru tagirajte osobu koju vodite na tekmu. 

Ime pobjednika objavit ćemo u ponedjeljak tijekom prijepodneva. 

Majice za dobitnika možete podići u uredu zamjenika gradonačelnika Grada Bjelovara, Igora Brajdića, te u prostorima redakcije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!