Fotografija: U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 757 osoba/Foto: Vladimir Dugandzic/CROPIX (Ilustracija)
U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 757 osoba/Foto: Vladimir Dugandzic/CROPIX (Ilustracija)

Na području BBŽ zabilježena 174 nova slučaja zaraze koronom, dvije osobe preminule

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju su 52 pacijenta zaražena koronavirusom, od kojih je njih 15 na respiratoruU Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 174 nova slučaja zaraze koronavirusom.

U Ispostavi Bjelovar Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije zabilježeno je 66 novih slučajeva zaraze koronavirusom, u Ispostavi Daruvar evidentirano je 48 novozaraženih osoba, u Ispostavi Čazma 21 je novozaražena osoba, u Ispostavi Garešnica 20 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u Ispostavi Grubišno Polje 19 je novozaraženih osoba.

Epidemiološke mjere

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju su 52 pacijenta zaražena koronavirusom, od kojih je njih 15 na respiratoru. Na opservaciji je 7 pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 757 osoba.

U posljednja 24 sata preminule su dvije osobe s koronavirusom.

Iz Stožera pozivaju sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.