Fotografija: Na području BBŽ evidentirano je 77 novih zaraza koronavirusom, troje preminulih u posljednja 24 sata/ Foto: Vladimir Dugandzic/CROPIX (Ilustracija)
Na području BBŽ evidentirano je 77 novih zaraza koronavirusom, troje preminulih u posljednja 24 sata/ Foto: Vladimir Dugandzic/CROPIX (Ilustracija)

Na području BBŽ 77 novooboljelih koronavirusom, devet pacijenata je na respiratoru

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 47 pacijenata zaraženih koronavirusom, u posljednja 24 sata preminule su tri osobeU Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 77 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U Ispostavi Bjelovar Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije zabilježena su 42 nova slučaja zaraze koronavirusom, u Ispostavi Grubišno Polje evidentirano je 10 novozaraženih osoba, u Ispostavama Čazma i Garešnica po devet je novozaraženih osoba, a u Ispostavi Daruvar sedam je novooboljelih osoba.

Na respiratoru devet pacijenata

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 47 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih devet na respiratoru. Na opservaciji su dva pacijenta.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 628 osoba.

U posljednja 24 sata preminule su tri osobe s koronavirusom.

Iz stožera pozivaju sve sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.