Fotografija: Odaziv motorista je nadmašio sva očekivanja/Foto: Štefan Brajković
Galerija
Odaziv motorista je nadmašio sva očekivanja/Foto: Štefan Brajković

Motobudnica nadmašila sva očekivanja, događanju u Bjelovaru odazvalo se pola Hrvatske

Najviše nas raduje odličan odaziv Bjelovarčana koji su izašli na prozore, balkone ili na ulicu i mahali nam. To je predivan osjećaj. Zamislite kada u 5 ujutro vidite baku na prozoru kako vas pozdravlja, istaknuo je KrceBJELOVAR – Iako se i očekivao velik broj motorista na jutrošnjoj 101. Budnici, stvarni odaziv nadmašio je sva očekivanja. Kako nam je potvrdio jedan od organizatora, predsjednik Moto kluba Bjelovar Alen Krce, Bjelovar je jutros posjetilo mnoštvo motorista iz Zagreba, Rijeke, Požege, Slavonskog Broda, Križevaca, Kutine, Virovitice i ostalih gradova pa se može reći kako je ovogodišnja Motobudnica bila jedna od najposjećenijih.

Motobudnici su se odazvali motoristi iz cijele zemlje/Foto: Štefan Brajković
Motobudnici su se odazvali motoristi iz cijele zemlje/Foto: Štefan Brajković

Raspon šarolik

-Svi su nam rekli kako su jako sretni što se i na ovakav način događanje moglo realizirati, pa makar nam nije bilo dozvoljeno okupljanje. Zadovoljni smo jer je sve prošlo u najboljem redu, a u ovakvim zgodama je to uistinu i najvažnije – kazao je Krce dodavši kako je dobni raspon motorista bio šarolik.

Organizatore je ganula podrška Bjelovarčana koji su izašli na ulice i pozdravljali ih/Foto: Štefan Brajković
Organizatore je ganula podrška Bjelovarčana koji su izašli na ulice i pozdravljali ih/Foto: Štefan Brajković

Pridržavanje mjera

-Budnicu su vozili maloljetnici na mopedima, ali i umirovljenici koji turistički voze krstarice, znači široka paleta ljubitelja motora koji našu tradiciju drže živom. A najviše nas raduje odličan odaziv Bjelovarčana koji su u velikom broju izašli na prozore, balkone ili na ulicu i mahali nam. To je predivan osjećaj. Zamislite kada u 5 ujutro vidite baku na prozoru kako vas pozdravlja – istaknuo je Krce zahvalivši svima još jednom na predivnom odazivu, ali i pridržavanju svih mjera.