Fotografija: Mladi liječnik Borna Emić počeo raditi u ambulanti u Garešničkom Brestovcu/Foto: KruGarešnica
Mladi liječnik Borna Emić počeo raditi u ambulanti u Garešničkom Brestovcu/Foto: KruGarešnica

Mladi liječnik Borna Emić počeo raditi u ambulanti u Garešničkom Brestovcu

Veselim se raditi s ovim ljudima, čine mi se jako pristojni i vidim da su veseli što sada imaju stalnog liječnika, kazao je dr. Borna EmićGAREŠNICA – U Domu zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije, u Garešničkom Brestovcu je od prošlog tjedna zaposlen novi liječnik na puno radno vrijeme, dr. Borna Emić, piše KruGarešnica.

V.d. ravnatelj Doma zdravlja Josip Rajković vjeruje da će uspješno obavljati poslove liječnika u ordinaciji opće medicine, na zadovoljstvo struke i pacijenata.

Mladi liječnik dobitnik je i dekanove nagrade za uspjeh Medicinskog fakulteta u Zagrebu, također i javnog priznanja Općine Štefanje, a bio je i stipendist Bjelovarsko-bilogorske županije. Zadovoljstvo radom u brestovačkoj ambulanti je obostrano, kaže za prva iskustva s pacijentima.

Novo radno vrijeme ambulante

-Zasad mi se jako sviđa. Oduvijek me privlačila obiteljska medicina s obzirom da mi je i mama liječnica. Županijska stipendija mi je puno pomogla. Drago mi je što se Županija i Grad brinu za studente. Veselim se raditi s ovim ljudima, čine mi se jako pristojni i vidim da su jako veseli što sada imaju stalnog liječnika, kazao je dr. Borna Emić.

Ambulanta Doma zdravlja Garešnica u Garešničkom Brestovcu ima i novo radno vrijeme: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7 do 14,30 te utorkom i četvrtkom poslijepodne, od 13 do 19 sati i 30 minuta, piše KruGarešnica.