Fotografija: Josip Ostroški i Branimir Posavac osnovali su obrt JB Logistic/Foto: KruGarešnica
Josip Ostroški i Branimir Posavac osnovali su obrt JB Logistic/Foto: KruGarešnica

Mladi Gareščani Josip (20) i Branimir (24) odvažili se i osnovali obrt: "Već razmišljamo o širenju"

Vjeruju da će u narednim mjesecima proširiti svoj vozni park jer već imaju upite i ponude za suradnjuGAREŠNICA - Mladi poduzetnici Josip Ostroški i Branimir Posavac osnovali su obrt JB Logistic. Tek su osnovani i registrirani za cestovni prijevoz tereta. Trenutno raspolažu s dva kombi vozila, no vjeruju da će u narednim mjesecima proširiti svoj vozni park jer i prije nego su „zalaufali“, već imaju upite i ponude za suradnju, piše KruGarešnica.

Novi su korisnici ureda u Tehno parku u kapeličkoj zoni, za što je ugovor s njima danas potpisao gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija.

Pozitivna poduzetnička priča

Uz pomoć Poduzetničkog  centra Garešnica, ostvarili su pravo na mjere Zavoda za zapošljavanje, a davanje prostora na korištenje jedan je od načina i oblika gradskih potpora poduzetništvu. Valja naglasiti kako su u Tehno parku trenutno svi prostori zauzeti, što je je jedan od pokazatelja kako se u Garešnici stvara pozitivna poduzetnička klima, naglasio je Bilandžija.

Josip i Branimir, kao mladići koji su se sa svojih 20, odnosno 24 godine odvažili ući u te vode, primjer su koji treba pohvaliti, dodao je, te im poželio ostvarenje planova i puno uspjeha u radu, piše KruGarešnica.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!